Brent lukt når du forlater Kjøleskap Åpen

April 29

Brent lukt når du forlater Kjøleskap Åpen


Når du forlater en kjøleskapsdøren åpen, komponentene som kjøler ned luften inne i kjøleskapet må løpe lenger. Dette kan føre til at overskuddsvarme å bli kastet ut av viftemotoren eller kompressor, kan føre til en brennende lukt rundt enheten. Hvis kjøleskapet ellers fungerer normalt, kan dette være omfanget av problemet. Det er et par ting du bør huske på når du står overfor en svidd lukt i kjøleskapet.

Hold dørene lukket

Dobbeltsjekk å sikre at ingenting inni kjøleskapet ditt er å holde dørene lukker seg. En liten mengde rømmer luft kan føre til kjøleskapet for å ha for å kjøre vesentlig lengre og med føre til komponentsvikt. Tenk på innsiden av kjøleskapet som en luftkondisjonerte rom i en ellers varmt hus. Hver gang du åpner døren, temperaturen inne stiger med flere grader. Klimaanlegget, i dette tilfellet kjøleskapet kompressoren, har så å slå på for å bringe temperaturen på innsiden av enheten ned igjen.

Sjekk Temperatur

Lukk kjøleskapdøren og la enheten alene i en time. Kom tilbake og sjekk for å se at temperaturen inne i enheten har kommet ned og at lukten har forsvunnet. Hvis den har det, er det mulig at det du luktet var bare en komponent som var overoppheting på grunn av den økte belastning av en feil lukket dør.

komponentfeil

Hvis en komponent inne i kjøleskapet ditt har brent ut, vil noe slutte å fungere. Sjekk funksjonene på kjøleskapet for tegn på et problem. Sørg for å teste ismaskin, sjekk for å se at fryseren er igjen riktig temperatur, og undersøke kondens pan og coil.

brosjyre

Sjekk produsentens hjemmeside for din modell nummer og sørge for at det ikke er noen tilbakekallinger eller foreslått vedlikehold. Noen kjøleskapet modeller har lidd av defekte kompressorer og viftemotorer, som fører til komponentsvikt tidlig. I disse tilfellene kan det lukter brent være et tidlig tegn på en sviktende komponent.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com