Hvordan rengjøre en BBQ Grill med eddik

June 7

Hvordan rengjøre en BBQ Grill med eddik


En grill er perfekt for bakgård partier eller en familie picnic på en fin dag. Men over tid, fett og skitt buildup på grillen, noe som kan endre smaken av maten. Så før du kaster burgere eller pølser på grillen, gir den en god rengjøring med hvit eddik. Ikke bare eddik fungerer godt for å bli kvitt buildup, det desinfiserer grillen også.

Bruksanvisning

1 Skrubb ristene med en grillbørste for å fjerne så mye skitt som mulig.

2 Fyll en bøtte med like deler hvit eddik og vann. Dypp en svamp i eddik blandingen og vri den ut.

3 Skrubb grillrister grundig med svamp og eddik blandingen. Skyll svampen i bøtta av rengjøringsmiddel ofte. For vanskelige flekker, bruk en plastskuresvamp å skrubbe ristene.

4 Tørk ristene med en gammel håndkle.

5 Vask den innvendige overflaten av grillen lokket, så vel som på utsiden av grillen, med en fille og eddik blandingen. Gå over overflaten med en tørr klut for å fjerne løsnet smuss.

6 Skrap alt fett og stekefettet fra dryppformen med en plast sparkel. Vask drypp panne med eddik og vann blandingen og en ren fille. Tørk godt med et håndkle.

Hint

  • Rengjør grillen når den er litt varm. Varmen vil gjøre det lettere å fjerne skitt og oppbygging.
  • Hvis grillrister er svært skittent, suge dem i et stort kar med like deler eddik og vann. Skrubb med en plastskuresvamp, skyll og tørk dem godt før du returnerer dem til grillen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com