Hvordan bruke en Hoover Steam Vac på laminatgulv

June 17

Hvordan bruke en Hoover Steam Vac på laminatgulv


Hvis du vil ha muligheten til damp rene laminatgulv og teppe, sjekk ut Hoover Steam Vac. Visse typer kan fungere på både teppe og hardt gulv, som laminat, slik at du kan bruke det på nesten alle underlag av ditt hjem. Steam er en god rengjøringsmiddel fordi det desinfiserer som det renser og vaskemiddel brukes med Hoover Steam Vac kan bidra til å løfte vanskelige flekker.

Bruksanvisning

1 Fyll vanntanken. Trykk ned på tanken håndtaket og trekk den forover for å fjerne tanken fra rommet sitt. Ta av lokket på toppen av tanken, og deretter fylle tanken med 1 liter vann varmt vann fra springen. Sett på lokket og la den rene vanntanken tilbake på plass.

2 Åpne lokket på beholderen for oppvaskmiddel og fyll den med 16 oz. Hoover Hard Floor Cleaning Solution. Sett på lokket.

3 Endre "SpinScrub" velgeren på "Hard Terrain."

4 Koble Hoover Steam Vac til et strømuttak.

5 Senk Hoover Steam Vac håndtere i en komfortabel posisjon for deg ved å trykke på "Handle Slipp Pedal" på bunnen av enheten på baksiden.

6 Sett "Skyll Setting" til "WASHAutoRinse" slå deretter Hoover Steam Vac "On".

7 Trykk på utløseren for å frigjøre vaskemiddel på laminatgulv, deretter sakte flytte støvsugeren frem og tilbake over gulvet for å rense den.

8 Lytt til Hoover Steam Vac som du damp rene laminatgulv. Når motoren høres ut som den har en høyere-pitched støy eller du merker et tap i suge, er det på tide å tømme oppsamlingstanken. Dra den ut av rommet sitt og tømme den i vasken. Skyll det ut før du setter den tilbake på plass.

9 Koble Hoover Steam Vac fra stikkontakten når du er ferdig med å rense laminat gulv.

Hint

  • Når du bruker Hoover Steam Vac på laminatgulv, må det harde gulvet børster og nal er festet til bunnen av støvsugeren i stedet for teppe scrubbere.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com