DIY: Hvordan erstatte en tappekran

April 11

DIY: Hvordan erstatte en tappekran


Lekk kraner kan ofte repareres, men noen ganger er det bedre å erstatte dem - spesielt hvis badet eller kjøkkenet er i behov av en oppgradering. De fleste moderne tappekran enheter passe standard, tre-hulls vask konfigurasjoner, noe som gjør dem enkle å installere. Å få den gamle kranen ute kan noen ganger være vanskelig på grunn av rustne montering nøtter.

Bruksanvisning

1 Slå av vannet til kranen på den nærmeste stengeventiler. For et kjøkken eller bad vask, vil de trolig være under vasken. Hvis det ikke er tilgjengelige avstengingsventiler, slå av vannet til huset der hovedvann linjen går i.

2 Skru ut de lokale vannlinjer hvor de møter kranen stammer under vasken. Løsne festemutterne som fester kranen til vasken med en skiftenøkkel. I de fleste tilfeller, nøtter er rett under kranen forsamlingen. Løft den gamle kranen enheten bort fra vasken.

3 Rengjør av eventuelle gjenværende tørket caulk fra rundt hullene der kranen forsamlingen var plassert. Sett den nye kranen på plass, guiding kranen håndtakene 'tredd stammer gjennom hullene og under vasken. Sett de følger skiver og montering nøtter over stilkene og stramme dem opp mot undersiden av vasken. Skyv kranen slik at det er enda med bakveggen, og stram festemutterne under vasken med skiftenøkkel.

4 Pakk en liten lengde på rørlegger er tape rundt bunnen av den eksponerte stammen, innpakning i klokkens retning. Koble vannforsyning linjer til endene av stilkene og skru tett (med klokken) med skiftenøkkel. Ikke stram.

5 Slå på vannet og se under vasken for tegn til lekkasje. Hvis noen vann vises, slår tilførsel av igjen og skru vannet linjene der de møtes stilkene. Når forseglingen er stramt, kjøre en tynn streng med klar silikon caulk rundt bunnen av hver av kranen håndtakene og spiss på toppen av vasken.

Hint

  • Hvis konfigurasjonen av vasken gjør det vanskelig å få fastnøkkel i posisjon til å løsne festemutterne fra undersiden, kjøpe et fat skiftenøkkel - en skiftenøkkel hode på en lang stang som er utformet for å nå trange steder.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com