Busker som ikke krever mye vann

March 6

Busker som ikke krever mye vann for å trives finnes alternativer for de tørre områder på eiendommen hvor andre typer landskapsplanter arbeidskraft til å vokse. Disse lav-vann arter av busker er vanligvis tolerante overfor tørke og foretrekker godt drenerende jord.

typer

Japansk berberis, ninebark, ulike viburnums og mange typer sumacs er blant busker som vokser til tross for mangel på vann, i henhold til Missouri Botanical Garden. Privets, bush kløver og bly anlegget er andre busker i denne kategorien.

Bruker

Busker som ikke trenger mye vann har flere bruksområder. For eksempel, den japanske berberis (blodberberis), er representative for slike arter, fungerer som et fundament plante ved siden av bygninger i sammenpressede jord som vanligvis er tørr. En slik busk har også bruke som en barriere anlegget i busk grenser og hekker.

Egenskaper

Evnen til å overleve der vann er på en premie betyr ikke en busk mangler dekorative funksjoner. Mynte busk (Elsholtzia stauntonii) har duftende blader og lilla blomster, mens ninebark (Physocarpus opulifolius) har peeling bark og produserer klynger av vårblomster. Den japanske blomstrende kvede (Chaenomeles japonica) er en håndterlig størrelse, økende til 3 fot høye; denne busken for tørre områder viser seg lyse rød-oransje blomster som gir en grønn-gul frukt som ligner et eple.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com