Hvordan legge til en Kjeller Soverom

October 2

Hvordan legge til en Kjeller Soverom


Du trenger et annet soverom. Kanskje to søsken som delte et rom nå hver trenger sin egen plass, noe som vil bety at du ikke lenger har en gjest soverom. Kanskje en yngre bror trenger et sted for et par uker mens du leter etter en leilighet, eller en grandtante kommer til å bli med deg. Men du trenger ikke noen ekstra rom, bare en stor kjeller. Ikke noe problem. Bruk noen kreative teknikker for å slå den del av det til et soverom.

Bruksanvisning

1 separat soverom fra resten av kjelleren. Gjør noen plass planlegging først for å sikre soverommet er satt på en best mulig plassering. Du vil ha det ut av veien, slik at folk slipper å gå gjennom det å komme til et vaskerom eller garasje. Hvis det er et skap i kjelleren, kan du vurdere å plassere på soverommet, slik at det inkluderer skapet, noe som vil bety at du slipper å ta med garderober eller armoires for lagring. Når du har bestemt deg for plassering, få inn romdeler. Dette er en mye rimeligere og mindre permanent løsning enn å ha murer bygget. Alternativene inkluderer anging gardiner, bevegelige vegger, sammenleggbare skjermer eller en vegg av møbler som bokhyller eller en stor underholdningssenter.

2 Ta i møbler, for eksempel nattbord, en kommode og en seng. Hvis det er bare en liten skapet, eller ingen skapplass i det hele tatt, kjøpe en seng med hodegjerde lagring og skuffer under, og plassere en koffert ved foten av sengen og hyller på veggene. Hva ekstra møbler kan bli brakt inn vil bli diktert av hvor mye plass som er tilgjengelig. En lenestol og aksent tabellen kan skape en komfortabel lesekrok, et lite bord og stol eller et kontorområde. Kanskje en TV ville gjøre beboer føler seg mer komfortabel. vurdere nøye møbler størrelse for å holde fra befolkning soverommet plass.

3 Legg noen finpuss. Noen hjemmekoselig påvirker kan ta hvilket som helst rom fra konverterte plass til koselig soverom. Hengende lange gardiner over små kjellervinduer gir en illusjon av full størrelse vinduer. Hvis det ikke er noe vindu, henge opp noen faux vinduer. Legg en potteplante. Plasser innrammede plakater eller bilder på veggene. Gjør god bruk av andre stoffer, for eksempel vakre sengetøy, aksent puter og tepper og lampeskjermer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com