Hjemmelaget Omvendt osmose filter

January 6

Hjemmelaget Omvendt osmose filter


Omvendt osmose vann behandling er en metode for å skape rent ferskvann. Det er anerkjent som et levedyktig alternativ til andre vann behandlinger, og omvendt osmose systemer er produsert for hjemmebruk. De fleste hjemmelagde omvendt osmose systemer er små nok sitte under kjøkkenvasken.

Prosess

Vann behandlet med en omvendt osmose prosessen er behandlet i tre trinn: pre-filtrering, foredling gjennom membranen og holder. Pre-filtrering fjerner de største partikler og urenheter i vannet. Vann blir deretter ført under trykk gjennom den fine omvendt osmose membran, noe som skaper løsning friskt vann på den ene side av membranen og en saltoppløsning på den andre. Denne membranen fjerner også bly, mangan, jern, kalsium, fluor og andre forurensninger med større molekyler. Endelig er renset vann lagret i en holde beholder for fremtidig bruk.

Hjemmelaget Systems

De fleste er i stand til huseiere kan installere en under-oppvaskbenk for å rense drikkevann på kranen. Mer komplekse hele hjemmet systemer krever profesjonell montering.

fordeler

Omvendt osmose systemer kan forbedre livskvaliteten ved å støtte sunn livsstil. Omvendt osmose prosessen fjerner og disponerer vannurenheter som bakterier, salter, oppløst materiale, skadelige mineraler og tungmetaller, som resulterer i bedre smaker og sunnere drikkevann.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com