Fisher Paykel Oppvaskmaskin Feilsøking

November 24

Fisher Paykel Oppvaskmaskin Feilsøking


Mange huseiere bruke sin oppvaskmaskin på en daglig basis, slik at når et problem utvikler med apparatet, de ønsker å løse det så raskt som mulig. Hvis du eier en Fisher & Paykel oppvaskmaskin, kan du oppleve at du kan reparere mange av de vanligste problemene selv. Feilsøking oppvaskmaskinen kan være overveldende i begynnelsen, men når du lære hva du skal se etter, kan du faktisk spare tid og penger.

ikke Drifts

Når Fisher & Paykel oppvaskmaskin ikke vil starte, begynner ved å sjekke for å se om strømledningen er koblet til en fungerende stikkontakt. Se etter en muligens utløst strømbryter eller sjekk sikringer for å se om du trenger å erstatte dem. Hvis det er ingen problem med strømforsyningen, må du passe på at døren til oppvaskmaskinen er ordentlig lukket. For modeller som er utstyrt med en barnesikringen eller tastelåsen funksjonen, sjekk for å se om enten har vært engasjert. Slå den av ved å holde inne tastelåsknappen til lampen over den går ut.

urent Retter

Hvis du oppdager at oppvasken ikke blir rengjort etter en Fisher & Paykel oppvaskmaskin går sin syklus, må du kontrollere at du velger riktig program for lasten. For retter, gryter og panner som er ekstremt skittent, må du huske å bruke Heavy program.

Du kan også være lurt å suge elementer med tungt bakt-på jord før inn i oppvaskmaskinen. Neste, sørg for at oppvaskmaskinens spylearmene, som er plassert på bunnen av vaskemaskinen badekaret, kan rotere ved å fjerne alle elementer som blokkerer deres vei. Rense bort eventuelle rester blokkerer hullene i spylearmene også. Hvis armene er rene og i stand til å rotere, sjekk vaskemiddel. Bruk bare de merkene som er anbefalt i oppvaskmaskinen bruksanvisningen og i det foreslåtte beløpet. Undersøk avløpsfilteret. Hvis det settes inn feil eller er blokkert, kan det hende at oppvaskmaskinen ikke fungerer som den skal.

lekkasjer

Når du legger merke til vann lekker fra Fisher & Paykel oppvaskmaskin, er den første tingen å sjekke avløpsslangen, som må være koblet til avløpsrøret for oppvaskmaskin å renne riktig.

Undersøk inntaksslangen for å sørge for at det er godt festet til oppvaskmaskinen. Når oppvaskmaskinen tilknytning til avløpsrøret og tilførselsslange begge er i orden, kan det være en lekkasje et annet sted. Ring et autorisert servicesenter for å få hjelp.

Kraftig motorstøy

Hvis din Fisher & Paykel oppvaskmaskin gjør overdreven motorlyder, undersøke spylearmene i bunnen av vaskemaskinen badekaret for å se om de er riktig plassert. De bør klippes til monteringsventilene på bunnen av karet og vil gjøre en klikkelyd når de er på plass.

For å sikre at de er riktig plassert, rotere dem med hånden for å se om de beveger seg fritt. Hvis det er ingen problem med spylearmene, kan det ikke være nok vann i motorområdet. Vanligvis skjer dette i løpet av oppvaskmaskinen første bruk eller etter lange perioder uten aktivitet. Kjøre en vaskeprogram øker vanligvis vann til motoren området og reduserer motorstøy.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com