Hva slags Molding å gran opp en bokhylle?

October 30

Hva slags Molding å gran opp en bokhylle?


De fleste bokhyller er utviklet først og fremst med funksjon i tankene; Innredningen er andre på prioriteringslisten. Men hvis du har en samling av gamle bøker, bruker sokkelen for å vise kunst eller innrammede bilder eller lener seg mot en mer ytre dekorere ordningen, kan det være lurt å gran opp en bokhylle ved å legge dekorative molding.

Quarter Round

Kvartal runde støping ligner dowel som har blitt kuttet for å passe inn i et hjørne. Bare en fjerdedel av dybelen forblir buet. Denne type av støpe passer inn i hjørnene hvor veggen møter tak eller gulv, og det er en billig måte å skjule hull i disse områdene. Den kan også brukes på hyller for å legge til detaljer til de bakre hjørnene under hver hylle eller bunnen eller toppen omkretsen kantene av bokhylle.

Half Round, Dør og vinduslister

Halv runde, dør- og vinduslister er lik kvartal runde, bortsett fra at de består av en detaljert kant og en flat kant. Alle tre typer kan plasseres rundt den øvre og nedre kant, eller de motstående av hver hylle, eller de kan brukes til å skjule skjøtene og ujevnheter. Flat-støttet molding kan også plasseres langs sidene av en bokhylle i et mønster eller form, deretter malt eller beiset for å matche sokkelen.

Crown Molding

Kronen kan legge til en siste finishen av stil, raffinement eller eleganse til toppen av bokhyller. Kronen er vanligvis installert i hjørnene mellom vegger og tak. Den bakre kant er formet for å passe til hjørnet, men det er ofte montert mot toppene av skap eller hyller for å skape en detaljert øvre kant. Når kronen er installert, er det plass over hyllen delvis skjult, forlate rommet for effektbelysning eller andre innredning stykker som skal plasseres på toppen av sokkelen.

Hylle Brak

Hylle braketter kan brukes både til å forsterke enkelte hyller og for å legge til et dekorativt element i bokhyllen. Dekorative tre eller metall (eller en blanding av begge) listverk kan plasseres under hver hylle for å legge interesse og detalj. Du kan finne et sett for å matche eller kontrast eksisterende hylle, i en stil fra antikk til moderne til shabby chic. Konsollene kan males, farget eller pyntet som passer din smak.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com