Hvordan Paint og Pynt betongblokker

November 3

Malt og dekorert betongblokker kan være en uvanlig tillegg til enhver hage når du bruker dem som en grense eller gangvei. Med litt tid og hjelp fra en venn, kan du begynne å dekorere med svikte på kort tid.

Bruksanvisning

Hvordan å male og dekorere betongblokker

1 Rengjør betongblokker med såpe og vann for å fjerne alt støv og skitt, med et kratt pensel.

2 Bruk hansker og skrubbe mur renere inn i blokkene med kratt pensel. Saltutslag - det hvite pulveret noen ganger sett på betong blokker - vil ikke gå av med såpe og vann. For å fjerne saltutslag fra blokkene, følger produsentens instruksjoner for den sure murverk renere.

3 Bruk en kraftig høytrykksvasker å sprøyte blokkene i en 15-graders spraymønster på 2500 psi. Holde spissen av høytrykksvasker med ca. 12 inches fra blokkene. Arbeid i en horisontal mønster når du flytter vannspray.

4 Påfør en liberal lag med akryl blokk fyll primer ved hjelp av en høy kvalitet pensel. Assistenten bør umiddelbart bruke maling valse å jevne primer inn i porene i betongblokk. La akryl blokk fyllprimeren tørke i henhold til produsentens anvisninger.

5 Bruk malerens tape til å følge din sjablong til forsiden av blokken.

6 Arbeid med én farge om gangen for å male design ved hjelp av små pensler. Ved hjelp av en mini berg, som du finner i kunsten avdeling av håndverk butikker, presse malingen inn i porene i blokken. La hver farge tørke helt før du går videre til neste farge.

7 Fjern malerens tape og sjablong når du har malt hele design.

8 Bruke en klar spray lakk, påfør to strøk i henhold til produsentens anvisninger. La lakken tørke helt før du flytter blokkene.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com