Hva er en beskyttet Vegg for vedovn installasjon?

November 21

Hva er en beskyttet Vegg for vedovn installasjon?


Vedovner er konstruert for å utstråle varme i det omkringliggende området. Beskyttede vegger bruke et isolerende materiale for å hindre skade på veggene i hjemmet ditt fra varmen stråler fra vedovnen. Hvis vedovn er en frittstående modell med tepper eller andre brennbare gulv materiale under det, vil du også trenger å installere en beskyttende barriere under ovnen.

beskyttende materialer

De mest brukte beskyttende isolasjon for vegger er tynn metall, ikke-brennbare isolasjonsplater eller murvegger. Innvendige murvegger som er minst 3,5 inches tykk er effektiv beskyttelse mot varmeskader. Tjuefire-gauge metall kombinert med glassfiber eller mineralull isolasjon og 1/2-inch tykk isolasjon bord er også effektive former for beskyttelse veggen. Alle tre typer av beskyttende materiale som er mer effektive når de er installert med en tomme fra ventilasjonsrommet mellom varmeskjoldet og veggen.

Lagersalg Krav

Beskyttende varme skjerming er bare effektiv hvis vedovnen er plassert riktig. Vedovnen bør ha minst en fot plass mellom det og vegger. Hvis veggene er uventilerte mur, vil du trenger for å holde ovnen minst 2 meters avstand. Vedovner krever også en minsteavstand på minst 24 inches fra taket. Hvis du installerer en metallplate beskytter på taket minimum klaring reduseres til 18 inches.

Installasjon

Plasseringen av ovnen din er en nøkkelfaktor i å forebygge branner og varmeskader til ditt hjem. Ovnen bør ikke komme i kontakt med en vegg eller sin beskyttende skjold. Vedovner som er mindre enn 2 inches over gulvet representerer en brannfare med mindre du har en mur gulv. Den beskyttende barriere for gulvet bør utvide til 18 inches utover de ytre kantene av vedovn. Hvis vedovn har en eksosrøret som strekker seg inn i taket i nærheten av en vegg, bør du installere en beskyttende barriere som er minst 18 inches bred mellom veggen og røret.

betraktninger

Hvis du bestemmer deg for å isolere veggen rundt skorstein, må du sørge for å gi plass mellom isolasjon og skorsteinen for å unngå skade på den. Bruk kun glassfiber, rock ull eller en annen form for ikke-brennbar isolasjon i vegger og varme skjerming rundt din peisovn. Beskyttelseslokket på veggene vil ikke beskytte plast isolasjon rundt elektriske ledninger inne i veggen ved siden av en skorstein.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com