Hvordan å hoppe starte en Double batteri på en Diesel Tractor

December 6

Hvordan å hoppe starte en Double batteri på en Diesel Tractor


Mange diesel traktorer krever bruk av to batterier for å bidra til å starte de store tømmerhogst motorer. Ofte i begynnelsen av landbruket sesongen, vil en diesel traktor kreve et hopp start hvis traktoren ikke ble brukt i vintermånedene. Batteriene på et diesel traktor er koplet parallelt med hverandre, noe som betyr at batteriets negative pol koble sammen og koble den positive klemmene sammen. Dette dobler strømstyrke på batteriene, men opprettholder en 12-volts utgang. Dette gjør jump-start to batterier grei.

Bruksanvisning

1 Plasser den røde kabelklemmen på den ene enden av startkabler på den positive batteripolen på en av traktorens batterier. Det spiller ingen rolle hvilken batteri du velger å hoppe siden strømmen går gjennom begge batteriene.

2 Plasser den svarte kabelklemmen fra den samme enden av startkabler på et stykke bart jordet metall på traktorens chassis. Hvis du ikke kan finne eller nå noen bart metall med kabelklemmen, kan du plassere klemmen på den negative batteripolen på samme batteri som du har plassert den røde kabelklemmen.

3 Plasser den røde kabelklemmen på den andre enden av jumper kabel på den positive polen på belastet 12-volts batteri, for eksempel en lastebil batteri.

4 Plasser den svarte kabelklemmen fra den samme enden av startkabler på et stykke bart jordet metall på lastebilens chassis. Hvis du ikke kan finne eller nå noen bart metall med kabelklemmen, kan du plassere klemmen på den negative batteripolen på batteriet.

5 Start lastebil, og la den gå på tomgang i ca fem minutter. Dette vil lade batteriene på traktoren nok til å snu den.

6 Start traktoren mens batteriene på traktoren er koblet til batteriet på trucken.

7 Fjern den negative batterikabelen fra lastebilen, og deretter fjerne røde kabelklemmen fra lastebilens batteri. Fjern den negative batterikabelen fra traktoren, og deretter fjerne røde kabelklemmen fra traktorens batteri.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com