Tropical Rainforest Trær og Planter

December 7

Tropical Rainforest Trær og Planter


Tropisk regnskog trær og planter er viktig for menneskeheten. Regnskog planter leverer over 25 prosent av medisinene vi bruker, samt 40 prosent av verdens oksygen. Legemidler som brukes under kirurgiske prosedyrer, legemidler som brukes til behandling av malaria og legemidler som brukes til å bekjempe visse typer kreft alle kommer fra tropiske regnskog trær og planter. De største tropiske regnskog regioner, som inneholder halvparten av verdens plantearter, er i Amerika, Afrika og Sørøst-Asia.

Rosy Periwinkle

Rosenrød periwinkle er innfødt til tropiske regnskogen i Madagaskar. Dette anlegget ser ut som vanlig hagesnegler, med fem hvite til røde kronblader og rosa sentre. Men Madagaskar rosenrøde periwinkle forsyninger to svært viktige legemidler - vinkristin og vinblastin - som brukes til å behandle Hodgkins sykdom og lymfatisk leukemi, henholdsvis. Dette flerårig vokser til 18 inches høy og kan dyrkes i USA i USDA Plant hardførhet Soner 10 til 11.

Tualang treet

Verdens største honningbier, Asian rocke bier, gjøre sine hjem i Sørøst-Asias staselig Tualang treet. Den Tualang treet vokser i tropisk regnskog, og kan nå 250 fot høy. Det er mest kjent for de store, utsmykkede honeycombs av de asiatiske rocke bier. Disse honeycombs er 6 fot over, og inneholde opptil 30.000 bier. Hvert tre kan inneholde så mange som 100 honeycombs. Den glatte barken av treet hindrer de lokale solen bjørner fra klatring stammene å henrykke honeycombs.

curare

Curare er et vintre med store, hjerteformede blader som vokser i tropiske regnskogen i Sør-Amerika. Sør-Amerikas indianere bruker røttene og stammer, sammen med giftige slanger og andre planter, for å gjøre en gift for å bruke på sine piler og bue. Faktisk navnet "curare" kommer fra et indiansk ord som betyr "gift". I USA, er et derivat av curare planten brukes under operasjonen for å midlertidig lamme musklene. I store doser, en injeksjon av curare er dødelig. Svelging av Curare er ufarlig, ettersom stoffet må inn i blodstrømmen for å være effektive.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com