Rooting Oppbygging av Yellow Poplar Trees

November 20

De fleste amerikanere vet om Monticello, Virginia plantasjen av Thomas Jefferson som er sett i relieff på nikkel. En annen Virginia plantasjen han eide ble kåret Poplar Forest, oppkalt å betale hyllest til de omfattende stands av gule poplene (Liriodendron tulipifera) som befolket landsbygda. En raskt voksende løvtrær, kan gule poplene vokse godt over 100 fot høye i overfylte skogforhold, men i mer romslige, solfylte landskap, modne rundt 80 fot høy og 40 fot bred. Den grunne rotsystemet er dårlig forgrenet men langt-spredning.

grunnforhold

Gule popler dyrke sin raskeste og mest robuste når i jord som er dyp, syrlig, porøs og fuktig, men godt drenert. Hvis jorda er tett og komprimert, vannmettet eller bein tørr, vokser dette treet mye saktere eller utvikler en forkrøplet form og høyde. Smuldrete, fruktbar jord tillater røttene til raskt å vokse utover fra stammen og støtte raskt grenen og høydevekst hvert år. Etablert trær, med en vidtrekkende rotsystem, viser moderat toleranse for tørke.

sapling Roots

Etter spirende fra frø, danner gule poppel raskt en dyp taproot. Dette rot sikrer en tilstrekkelig tilførsel av fuktighet for å fremme så mye som 3 fot med vekst i det første året. Taproot er ett av problemene forbundet med transplantasjonen eller voksende gule poplene i barnehage beholdere. Root beskjæring er nødvendig og omfattende vanning er nødvendig for tre år etter planting for å sikre røttene ikke dø, og re-etablere godt etter planting.

strukturell Insight

Som med de fleste trær, ikke gul poppel modne rotsystem ikke speile silhuetten av over bakken stammen og forgrening baldakin. I stedet blir den juvenile taproot mindre viktig som de tre aldre og flere lateral røtter stråler utover i alle retninger. De fleste røttene vokser i toppen 24 inches av jord der fuktighet, varme og næringsstoffer finnes. Et par røtter stuper ned til dybder på 3 til 7 fot å gi solid forankring. Gule poppel røtter er noe kjøttfull, men grov i sin forgrening og spre i jorda.

størrelse Insight

Uavhengig av gule poppeltreet silhuett, røttene spredt utover i alle retninger fra stammen. Flere røttene vokser i jord som er en fordel; noen røtter trenge inn tette, kompakte eller altfor tørr jord i landskapet. Forvent treets røtter for å utvide to til fire ganger avstanden fra stammen som den grønne kalesjen er bred. For eksempel, hvis den gule poppel baldakin er 30 fot bred, røtter strekker seg fra 60 til 120 fot fra stammen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com