Hvordan bruke salt i stedet for Pool Chemicals

August 29

Hvordan bruke salt i stedet for Pool Chemicals


Salt svømmebassenger er et alternativ for de som ønsker å nyte et privat svømmebasseng uten eksponering for sterke og giftige kjemikalier. Slike bassenger tilby den samme trygge, renses vannet som tradisjonelle, kjemisk behandlet svømmebassenger. I stedet for tilsetning av kjemikalier til vannet, er en spesiell generator montert på pumpen som konverterer vanlig salt til klor ved elektrolyse. Mens den fremdeles bruker en form for klor for å operere, blir mengden av klor som produseres av generatoren minimal i forhold til den mengde som benyttes i tradisjonell kjemisk behandlet bassenger.

Bruksanvisning

1 Sørg for at vannet i svømmebassenget er fersk, ubehandlet vann. Hvis du fyller bassenget for første gang, er å legge fersk, ubehandlet vann. Hvis konvertere et basseng til salt, tømme bassenget for kjemisk behandlet vann og fyll på ny, ubehandlet vann.

2 Velg en saltvann klor generator for å konvertere salt i bassenget i klor. Velg en generator fra en anerkjent merkevare som du stoler på, med et brukervennlig betjeningspanel og som produserer nok klor for ditt basseng. Pool omsorg spesialister har kunnskap til å anbefale riktig saltvann klor generator for spesielt bassenget.

3 Wire din generator, eller har det kablet, til den elektriske kilden som din bassengets pumpe er kablet. Dette sikrer at hver gang pumpet er slått på, saltvann klor generator er slått på, også.

4 Tilsett salt til svømmebassenget. Ha en pool omsorg spesialist anbefale riktig mengde salt for mengden av vann i bassenget. Vanlig salt fungerer godt i salt bassenger, men pool-grade salt anbefales for optimal ytelse

5 Utfør ukentlige tester på bassengvannet for å sjekke klor og pH-verdier. Juster kontrollpanelet på generatoren før klornivået i vannet ditt er riktige. Ha en pool omsorg spesialist gi deg råd om hvordan du best kan nå de riktige nivåene i bassenget vann til du får taket på det.

Hint

  • Den første mengden salt du legge til bassenget vil bli mye større og dyrere enn oppfølgings mengder salt du legger for å opprettholde bassenget.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com