Hvordan bygger jeg Enkel frittliggende garasje eller carport?

August 28

Hvordan bygger jeg Enkel frittliggende garasje eller carport?


Hvis du er lei av å parkere bilen under solen, regn og snø, kan en enkel carport være akkurat det du trenger. Denne enkle ly for bilen din vil beskytte den mot eksponering for elementene uten behov for å bygge tillatelser eller autoriserte fagfolk. Det er også mulig å snu denne carport inn i en grunnleggende garasje ved å feste kryssfiner til tre av veggene. Hvis du planlegger å gjøre mer enn det, men vil du ønsker å se om du er nødvendig for å få byggetillatelser.

Bruksanvisning

Merking Space

1 Mål plass for carport. Det bør være 16 fot lang med 10 fot bred.

2 Pound to plugger i bakken utenfor hver av de fire sidene av carport.

3 Strekk en snor over hvert par av pluggene for å markere de fire sidene. Strengene vil møtes i hjørnene av carport; alt inne i rektangelet danner de vil bli dekket.

Installer innlegg

4 Dig seks firkantede hull, en fot bred og 2 fot dyp. Fire skal være sentrert under de fire hjørnene som er merket ut av strengen, og to ved midtpunktet av de lange sidene av carport.

5 Hell 6 inches av betong i hvert hull og la den stivne.

6. Plasser en 4-av-fire etter inn i et av hullene. Bruk et nivå for å sikre at det er plassert vertikalt i skjæringspunktet mellom de to strenger.

7 Fyll hullet med mer konkret, opp til 2 inches under bakkenivå. Hold stillingen på plass til betongen har herdet.

8 Gjenta dette for de andre tre hjørnene.

9 Top av hullene med skitt.

Bygge taket

10 Clamp 10-fot-3-tommers plater til innleggene på forsiden og baksiden av carport. Sine topp kantene skal ligge jevnt med innlegg, med 1 1/2 inches overheng på hver side.

11 Skru hvert bord til innleggene med flere treskruer.

12 Clamp de åtte-fots styrene til innleggene på sidene av carport. Det vil være to på hver side, butting mot hverandre i midten av den midtre stolpen. Sine topp kantene skal ligge jevnt med innlegg og med overheng av styrene allerede festet.

13 Skru hvert bord til innleggene med flere treskruer.

14 Fest en galvanisert bjelke hengeren hver 16 inches innsiden av 16-fots bord på begge sider. De bør plasseres slik at de 10-fots 2-av-fire styrer vil være i flukt med toppen av sidene.

15 Sett inn 10-fots 2-by-4 styrene i de bjelke kleshengere og skru dem på plass.

16 Skru kryssfiner på taket for å fullføre carport. En av bitene må bli kuttet ned på midten for å skape to 8-ved-to seksjoner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com