Hvordan resirkulere aluminium Chips

August 19

Gjenvinning er prosessen med å ta søppel som normalt vil fylle opp en søppelfylling, og ved å bruke den på nytt på annen måte. Selv om aluminium er et resirkulerbart materiale, er aluminiums chips vanligvis ikke inkludert i de produktene som kan bli plukket opp av en vanlig resirkulering organisasjon. Disse brikkene er funnet i elektronikk og andre gjenstander laget av ren aluminium. Så lenge du kan finne den rette anlegget, men du kan resirkulere aluminium chips.

Bruksanvisning

1 Fjern aluminiums chips fra hva element eller elektronisk enhet de er i. Ta ut alle ledninger og fjerne eventuelle festene fra chips. Du ønsker aluminium chips å være helt atskilt fra andre materialer for å resirkulere dem.

2 Finn et anlegg som ikke bare er et resirkuleringsanlegg, men også en skrapmetall resirkuleringsanlegg. Det må jeg si "skrapmetall resirkulering" på den for at den skal ta aluminiums chips. Du kan ikke ta dem til en vanlig resirkuleringsanlegg.

3 Ta aluminiums chips til skrapmetall anlegget. Finn hovedkontoret og spør hva dagens pris er. Så dine chips inn i anlegget. De vil bli veid, og du får penger basert på hva dagens går prisen er.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com