Hvordan lage billig Hyller ut av Free Paller

November 3

Hvordan lage billig Hyller ut av Free Paller


Det er mange måter å få et rustikt utseende og føler inn i et hjem. I de senere årene har mange DIY huseiere har oppdaget den naturlige skjønnheten av gratis paller for å legge til et snev av industriell sjarm til ethvert interiør. En av de enkleste pall prosjektene er pall hyller, som ikke bare er et dekorativt element, men en funksjonell en også. Med noen få grunnleggende materialer og enkle trinn, er det mulig å lage palle hyller i løpet av noen få timer. Resultatet er et hjem tilbehør som er høyt på stil og lavt i pris til aksent ethvert hjem med stilfull eleganse.

Bruksanvisning

1 Legg pallen flatt ned, og ved hjelp av en hammer eller brekkjern, fjerne alle sentrum slat trestykker, forlater to på høyre side og to på venstre side. De fjernede lamellene tjene som bunn biter av DIY pall hyllene, så ta dem av sakte for å unngå å splitte tre.

2 Legg pallen på sin side, og spiker en fjernet sentrum tre slat til enten åpne enden side av pallen. Det fjernede sentrum pallen stykke tjener som en bunn til hyllene ved ganske enkelt å spikre dem til enten pall ende.

3 Legg pallen flatt ned, og måle 1/2 tomme over høyere slat på høyre og venstre side. Marker målingen med en blyant. Denne notasjonen til slutt vil skape to rimelige pall hyller når kuttet med baksiden av hyllene blir den siden med de to lamellene.

4 Skjær pallen på blyantmerker med en stikksag. Skjær forsiktig til venstre pall stykke og deretter høyre pall side, noe som resulterer i to pall hyller. Når kuttet, til sand dem med en middels sandpapir og en strøm sander fjerne eventuelle ujevnheter i forberedelse til farging prosessen.

5 Påfør beis til DIY pall hyllene med en stor skum børste. Siden pallen tre er svært porøs, hyllene ofte absorbere flekken grundig, så ta et par dager å la hyllene tørke helt.

6 Bruk selvborende gipsanker ved å markere området på veggen der du vil finne i hyllene. Skru den skarpe kanten av gips ankere i disse områdene, og vri til ankeret er i flukt med gips overflaten. I tillegg skru monteringsutstyr i hyllene, og stille opp maskinvaren i gips ankere. Snu med en skrutrekker til det er stramt. Fyll de to hyller med bøker eller andre elementer for en rustikk aksent å utfylle enhver stil rom.

Hint

  • Velg en lys flekk for en casual look og en mørk en for en formell ett.
  • Bruk vernebriller ved sliping og bruk av elektroverktøy.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com