Hvordan finne strøm gjennom Motstander

August 15

Hvordan finne strøm gjennom Motstander


Elektriske motstander er komponenter av en elektronisk krets som hindrer elektriske strømmen og gjøre dagens trygt for bruk uten å overbelaste dine apparater eller forårsaker skade. Hvis en motstand begynner feil, må du ha den erstattet før du bruker apparatet igjen. Man kan teste funksjonen av en motstand ved hjelp av et multimeter for å måle spenning og motstand og deretter beregne aktuell.

Bruksanvisning

1 Slå multimeter på og koble ledningene inn i kontaktene. Ifølge Southern Methodist University i Dallas, bør du koble den røde ledningen inn i kontakten merket "V omega" og koble den sorte ledningen inn i kontakten merket "COM".

2 Sett meter for å måle enten vekselstrøm (AC) spenning eller likestrøm (DC) spenning, avhengig av gjeldende motstanden bærer. Snu utvalg av meter høyere enn du forventer å måle for å unngå å skade komponentene eller blåser en sikring.

3 Slå på enheten er slått på. Trykk på multimeter probes "fører til hver sin side av motstanden og registrere spenningsmåling; hvis du leser en negativ spenning, bytte ledningene.

4 Slå enheten av strømmen.

5 Slå målingen på multimeter for å ohm --- som med spenning, bruke en høyere spekter enn du forventer å måle. Trykk på de fører til hver side av motstanden og registrere motstandsmåling.

6. Bruk Ohms lov til å beregne den elektriske strømmen gjennom motstanden. Ifølge Georgia State University, har Ohms lov at den elektriske strøm gjennom en krets som er lik forholdet mellom spenning til motstand. Derfor dele din spenningsmåling ved din ohm måling for å beregne elektrisk strøm i ampere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com