Hvordan fikse en Betong Porch

November 9

Hvordan fikse en Betong Porch


Betong verandaer, når de ble behandlet godt, er svært holdbare og kan vær testen av tid. Men hvis betong veranda ikke ble forseglet eller forseglingen fikk lov til å svekke, eller verandaen ble utsatt for noen av de mange elementer som kan skade den, det ser kanskje ikke så god som du vil at det skal. Betongen kan sprekke eller smuldre, og selv om dette marring er bare kosmetisk, kan verandaen virke utrygt for besøkende. Patch betong veranda i en helg for å gi utsiden av huset ditt en ansiktsløftning.

Bruksanvisning

1 Bruk lange bukser og en langermet skjorte som fullstendig dekke huden din. Sett på et par hansker, et par beskyttelsesbriller og et papir maske eller respirator.

2 Knock av eventuelle større, knuste biter av betong fra verandaen med en liten slegge. Fyll de mindre sprekker i våpenhuset ved hjelp av silikonisert latex caulk. Glatt toppen av caulk med hansker finger slik at overflaten på veranda forblir glatt.

3 Bruk betong lapp for å dekke dypere sprekker, hull eller chips. Sparkel på et tynt lag med lappen og la den stivne. Påfør et andre strøk, bygge deprimert områder opp slik at de er selv med resten av overflaten på verandaen. Skrap kanten av sparkelen over overflaten av den avlastede betong lapp for å fjerne overskudd av produkt og glatte overflaten.

4 Med slegge og en kald meisel, skape en dyp V-form i alle vertikale flater i vindfang, de utsatte sidene og forsiden av hvert trinn. Den glatte betongen har nå en overflate for å holde det nylig påførte betong.

5 Spray hele området med en hageslange, ved hjelp av høyt trykk. Pass på at all betong støv og skitt er fjernet, så la veranda tørke grundig. Bruke en stor pensel eller en malerrull for å dekke hele våpenhuset i en jevn påføring av betong bindemiddel som er omtrent 3/8 tomme tykk.

6 Kombiner betongsammensetning og den nødvendige mengden av vann (se emballasjen til den spesielle betong, da dette vil variere) i en bøtte, hvis du ikke kjøpte ferdigblandet betong. Bland godt med en spade inntil betongen er tilnærmet teksturen av løs tannkrem.

7 Scoop opp 2-3 kopper betong på en metallsparkel og sparkel et tynt, jevnt lag på hele verandaen. Også gjelder konkret til de preparerte vertikale flater, bytter ut betong som faller av mens du går. Bruk den flate siden av sparkelen å glatte alle veranda overflater.

8 Cure betongen i 2 timer. Påfør et andre strøk av betong på samme måte som du gjorde den første og jevn den med sparkel. La det andre belegg hvile i 30 minutter.

9 Bruk en plast presenning eller flere plast tarps å dekke veranda helt. La reparert veranda herde i en uke. Ta av presenning eller tarps gang om dagen og lett spray verandaen med vann fra en hageslange. Dette hindrer betongen fra herding ujevnt og skape et ikke-plant underlag. Sett på duken (e) etter hvert sprøyting.

10 Ved slutten av en uke, fjerne duken (e). Coat verandaen med et lag eller to av mur fugemasse og la det tørke over natten før du bruker din reparert veranda.

Hint

  • Tett betong veranda hvert år for å hindre skade på reparasjoner.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com