Hvordan finne gjeldende fra strømkilden

October 23

"Dagens" av en elektronisk komponent eller husholdningsapparater er en verdi som beskriver strømningshastighet på at enhetens elektrisk ladning. Det er viktig å vite gjeldende av et apparat fordi det påvirker hvilke typer strømkilder du kan bruke for den aktuelle enheten. Hvis du ønsker å finne strømmen fra en bestemt strømkilde, kan du gjøre det ved hjelp av en enhet som kalles en "amperemeter."

Bruksanvisning

1 Koble de to sondene som er koblet til din amperemeter til kilden av den elektriske strømmen du tester - hvis det er aktuelt. Hvordan du vil gjøre dette er svært avhengig av hva du prøver å teste. De to probene blir rød (positiv) og sort (negativ) i farge. For eksempel, hvis du prøver å teste strøm gjennom et bilbatteri, koble den røde proben til den positive inngangen på batteriet og koble den svarte proben til den negative innspill på batteriet.

2 Plasser de innebygde sensorer på din amperemeter så nær kilden til elektrisk strøm som du kan få dem - hvis det er aktuelt. Noen strømstyrke har innebygde sensorer og er ikke nødvendig å være fysisk koblet til kilden av dagens for å ta en lesning. Disse strømstyrke vil ikke komme med sonder og vil i stedet ha litt metall stenger stikker fra toppen av enheten.

3 Slå på kilden til elektrisk strøm.

4 Slå på amperemeter. Hvis amperemeter er i stand til å ta målinger av flere ulike egenskaper i tillegg til strøm, må du kontrollere at amperemeter er satt til å vise elektrisk strøm. Med kilden til strøm på, vil amperemeter umiddelbart begynne å ta en avlesning og vil vise denne informasjonen på skjermen sin. Strømmen blir målt i ampere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com