Hvordan lage Tranquil oppholdssteder i huset ditt

October 4

Hvordan lage Tranquil oppholdssteder i huset ditt


Etter en hard dag på jobben, er alt du ønsker å gjøre er å slappe av i rolige oppholdssteder i huset. Hvis oppholdssteder er rotete og uorganisert, er det vanskelig å slappe av. Du kan ikke forstå at fargevalget, møbler og belysning har også en stor innvirkning på ro på en plass. Ved å gjøre noen endringer, kan din egen stue gå fra kaos til zen.

Bruksanvisning

1 Rydd oppholdsområder. Pare ned dine eiendeler og eliminere all synlig rot. Organiser magasiner og aviser på et stativ eller brette dem bort i en kurv. Vurder å kjøpe en lagringsplass ottomanske å oppbevare ekstra tepper, fjernkontroller og TV-guider. Rydd opp dine bokhyller og legge bort noen leker når de ikke er i bruk. Selv om det er greit å ha noen knickknacks, sørg for at alle tilgjengelige flater er ikke rotete. Det kan være på tide å lagre noe bort eller donere dem til veldedighet.

2 Opprett en beroligende fargepalett. De mest avslappende farger er blått, grønt og beige. Tenk på fargene i et hav scene: nøytrale og pasteller. Classic hvit skaper også et spa-lignende effekt, og toner av grått og brunt kan forbedre fargevalg. Dristige farger som gul, rød eller oransje kan være aktuelle for ditt kjøkken eller en annen plass, men de er generelt for stimulerende for en rolig stue.

3 Velg komfortable møbler. Selv om det kanskje ikke være i budsjettet for å erstatte eller re-polstre sofaen og stoler, kan du kjøpe slipcovers og legge mykhet i form av kaste puter, tepper og vindu behandlinger. Spesielt i rom med harde gulv, myke stoffer bidra til å absorbere lyd og sørger for en mer rolig miljø.

4 Sett stemningen med riktig belysning. Overlyset kan noen ganger være harde. Vurdere å installere en dimmer, eller stole på effektbelysning. Bruk gulv- og bordlamper med lav effekten pærer. Legg effektbelysning til indirekte belyse veggflater. I stedet for å stole helt på elektrisitet, tenne lys eller en oljelampe, eller bygge en brann i peisen. Blokkere tøffe direkte sollys med romerske persienner eller nyanser.

5 Relax til dufter og lyder. Røkelse og duftlys kan bidra til å skape et rolig miljø. Velg beroligende, subtile dufter som eucalyptus eller lavendel i stedet for fet, blomstrete dufter. Soft new age, klassisk eller en annen form for instrumental musikk gir til avslappende atmosfære. Også vurdere en vannfontene, som mange mennesker finner boblende lyder til å være beroligende.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com