Hvordan Monter en Pegboard til en Cinderblock Wall

August 23

Hvordan Monter en Pegboard til en Cinderblock Wall


Peg styrene er utmerkede tilskudd til garasjer og verksteder. Du kan bruke kroker med en pegboard å henge opp og organisere en rekke verktøy og andre redskaper. Mange kjellere og garasjer har slagg blokkere vegger, men det trenger ikke å være et hinder i å sette opp en hengende bord for din arbeidsplass.

Bruksanvisning

1 Plasser en 4-fots 1-by-2-tommers bord mot slagg blokkere veggen på den øvre kanten på det stedet der du vil at den hengende bord som skal installeres. Plasser et nivå på den øverste kanten av brettet for å sikre at det er nivå. Bor hull gjennom styret og inn i slagg blokker på en-fots intervaller. Ta ned brettet og sett mur veggankre inn i hullene. Bytt styret og sette inn skruer gjennom styret i ankrene. Stram skruene inntil styret ligger tett inntil veggen.

2 Mål 24 inches ned veggen fra toppen av det første brettet og plassere et andre bord, replikere installasjonsmetode. Plasser et tredje bord 48 inches ned fra det første brettet.

3 Plasser ark med hengende bord mot styrene og skru den til styrene med treskruer fordelt hver 6. inches der hengende bord overlapper en-av-2-tommers plater.

Hint

  • Justere dimensjonene tilsvarende for større eller mindre pluggbrett.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com