Hvordan du bytter fra en tre Prong til en 4 Prong Dryer på en Kenmore

August 20

Kenmore elektriske tørketromler selges på Sears kan kobles med enten en tre-spiss eller fire-spiss strømledningen, avhengig av tilgjengelig elektrisk tilkobling i huset. Nyere bygninger bruke en fire-slot uttak, så hvis du trenger å konvertere tørketrommelen, må du først fjerne den gamle tre-spiss ledningen. Dette rewiring prosjektet tar mindre enn en time med grunnleggende verktøy, slik at du kan gjøre jobben selv og spare penger.

Bruksanvisning

1 Trekk ut tre-spiss ledningen på baksiden av Kenmore fra stikkontakten.

2 Slå tørketrommelen til ansikt bakpanelet.

3 Skru metallplaten rundt strømkabelen der den går inn i Kenmore.

4 Løsne skruen som holder strømledningen til innsiden av bakplaten. Skruen er i belastningen krage, som holder ledningen fra uhell rive ut av Kenmore.

5 Løsne mutrene som holder de tre strømledning ledninger til klemmene inne i Kenmore, ved hjelp av en pipenøkkel. Fjern knastene til å gli av ledningene.

6 Trekk den gamle strømledningen ut av metalltilgangsplaten.

7. Sett i de fire ledningene på enden av den nye kabelen gjennom adkomstplaten slik at ledningene strekker seg 6 inches på den andre siden.

8 Koble den hvite ledningen til midtstolpen og fest med en lug mutter. Fest den røde og svarte ledningene til venstre og høyre stillinger og sikre med slepe nøtter. Det spiller ingen rolle hvilken ledning kobles til enten post.

9 Løsne metall skrue på innsiden av Kenmore kabinett av den elektriske boksen for hovedledningene. Fest den gjenværende grønne ledningen til denne skruen og stram. Dette er jordledningen for fire-spiss ledningen.

10 Trekk til skruen i belastningen kragen på tilgangsplaten for å sikre strømledningen og fest platen på baksiden av tørketrommelen, med skruene du fjernet i trinn tre.

11 Sett inn fire-blad støpselet i stikkontakten og skyv Kenmore tilbake på plass.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com