Hvordan Blås opp Intex Sofa

November 14

Når du pumpe din Intex sofa, anbefaler selskapet at du pumpe det til ca 80 prosent av ønsket fasthet. Dette sikrer at du ikke over-blåse produktet, noe som kan skade den. Intex oppblåsbare sofa har en "to-i-en" ventil brukes til både blåse og deflate det. Imidlertid er ikke produktet inkluderer en elektrisk pumpe, som er nødvendig for inflasjon.

Bruksanvisning

1 Finn oppblåsningsventilen hetten på deflatert sofa, samt eksosventilhetten - en større ring som ligger rett bak oppblåsningsventilen hetten. Ventilene er plassert i et sirkulært, forsenket område på den delen av sofaen som ikke er dekket med stoff.

2 Drei eksosventilhetten til høyre, for å sørge for at det er tett før du begynner å blåse produktet. Hvis eksosventilhetten er løs, vil den slippe luft mens du prøver å fylle sofaen.

3 Ta tak i inflasjon ventilhetten, og trekk den til å åpne ventilen.

4 Sett munnstykket på pumpen inn i inflasjon ventilen.

5 Slå på pumpen og blåse opp sofa til 80 prosent av ønsket fasthet. Når sofaen er omtrent halvfull, trykker hånden mot setet av sofaen og teste fasthet. Stopp inflasjon prosessen når det er litt mindre fast enn du ønsker.

6 Trekk ut pumpemunnstykket, og trykker du raskt inflasjonsventilhetten i ventilåpningen for å forsegle den.

Hint

  • Ikke bruk høytrykksluftkompressor for å blåse opp sofaen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com