Slik installerer en dusj Valve for Nybygg

December 19

Installere en ny dusj ventil i nybygg innebærer bruk av avanserte verktøy som en blåselampe og loddetinn. Du vil finne at å installere en dusj ventil i et nytt hjem er enklere enn å installere en i et eksisterende bad, men fordi i nye boliger veggene er ikke ferdig. Alt du trenger å gjøre er å montere ventilen og loddetråd det på plass, mens i en eksisterende hjem må du ta fra hverandre en del av veggen.

Bruksanvisning

1 Installer en 2-by-6 bord mellom de to stendere hvor varmt og kaldt vann rør er plassert i det punktet der du har tenkt på montering av dusjventilen. Bruk tre skruer og en skrutrekker. Monter ventilen til dette forumet ved å skru brakettene til styret med de angitte ventilmonterings skruer og skrutrekker.

2 Monter to albueledd til varmt og kaldt vann rør som er på hver side av ventilen. Ikke lodd leddene ennå. Mål avstanden fra leddene til ventilen med et målebånd.

3 Cut deler av kobberrør til dine mål med en baufil. Monter kobber rørseksjonene mellom albueledd og ventilen, slik at de forbinde ventilen til rørene.

4 Ta rørene og albueledd når du har opprettet en riktig passform. Coat endene av rørseksjoner og albueledd med lodding forandring. Monter albueledd og rørdelene igjen.

5 Varm rørene på det punktet hvor leddene og rør forbinder med en blåselampe. Bruke loddetinn til det oppvarmede området og la det smelte rørene sammen. Loddetinn vil kjøre inn i sømmene, fylle opp hullene. Gjenta dette på hver søm å lodde beslag. La loddetinn avkjøles hver gang du fullfører en søm.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com