Hvordan Mulch Med en Reel Mower

November 7

Hvordan Mulch Med en Reel Mower


En snelle gressklipper er en gressklipper med tre til sju spiralblader som spinner på en horisontal akse for å klippe gresset. Reel gressklippere anses av mange for å være ideelle hagestell verktøy. I motsetning til rotasjonsplenklippere, som kuttet gress med en rive handling, snelle gressklippere felle gressblader mellom de skarpe metallbladene og en boom, mye som saks jobbe, og etterlater en ren kant bak. Rene kanter bety mindre bruning og færre problemer med skadedyr og sykdom. Reel gressklippere ytterligere styrke gress ved å la gresset setter seg i kjølvannet. Disse gress utklipp fungere som organisk mulch. Da forblir på plass, de kommer tilbake viktige næringsstoffer i jordsmonnet.

Bruksanvisning

En meie ikke mer enn 1/3 av gressblader 'høyde. Reel gressklippere ikke håndtere lange gressblader også. Du må kanskje kutte overgrodde plener med en roterende bioklipper (du kan takle sparsom høye flekker med en streng trimmer). Rake og fjerne gress igjen på plenen etter klipping med en nonmulching klipperen streng trimmer. Lange kuttet bladene er for lang tid å lage en effektiv mulch. Kompost bladene eller legge dem til hagen din.

2 La gresset på plass. Det er ikke nødvendig å rake dem. Utklipp etterlatt av snelle gressklippere er små og vil brytes lett.

3 Klipp plenen hver fem til seks dager i løpet av aktive vekstsesongen (hver 10 dager i løpet av sesongen), eller når bladene er 1/3 lenger enn optimal voksende høyde. La gresset på plass etter hvert klippe.

4 Vann gresset bare når bladene viser de første tegn på wilt, eller når et avtrykk av foten din forblir når du går over plenen. Deretter vann med 1/2 tomme til en tomme av vann, påføres med et sprinkleranlegg. Grass-mulched plener beholde vann lettere, og du kan redusere vanning planen. Hold orden på vanning frekvens. Forkorte den av en dag eller så (for å unngå wilt), deretter bruke denne perioden som en vanning guide for resten av sesongen. Når temperaturene falle eller stige sesong, gjenta wilt test for å få et bedre inntrykk av mulched gress 'sesong vann behov.

Hint

  • Mulched gress krever fortsatt en årlig slow-release gjødslings.
  • Hold hjul knivene skarpe. Hvis gressblader vises tan eller har frynsete kanter etter en Mow, er det på tide å skjerpe hjul knivene. Bruk en snelle klipperen blad skarphet kit og klipperens produsentens instruksjoner for å skjerpe klipperens blader hjemme. Eller ta klipperen til et hjem og hage senter som tilbyr klipperen blad oppskarping tjenester.
  • Bruk aldri en snelle klipperen på vått gress. Utklipp vil ikke nå jorda like lett.
  • Ta ut kurven vedlegget (hvis tilgjengelig) fra snelle klipperen for å returnere alle utklipp til jord.
  • På mange områder er det ulovlig å pose og kaste dine plenen utklipp, som de er blitt et stort avfallsproblem for deponier.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com