Slik fjerner Masonite Siding uten skader

November 25

Fabrikkert av trefiber og harpiks, er Masonite ytterkledning et holdbart alternativ for ytterkledning hvis holdt malt regelmessig. Som med andre ytterkledning, Masonite også kan bli skadet over tid, noe som krever reparasjon eller erstatning. Vær forsiktig når du fjerner en ødelagt stykke clapboard så du ikke skader paneler under eller over den. De clapboards er festet med spiker, så med litt styrke og presisjon, kan du enkelt fjerne Masonite ytterkledning.

Bruksanvisning

1 Don vernehansker for å beskytte deg mot skarpe kanter. Inspiser hjørnet av veggen tilstøtende skadede ytterkledning for slutt eller hjørnestykker som holder den på plass.

2 Skyv en hammer klo eller en lirke bar rundt spikeren i lokket for å løsne og lirke den ut. Trekk enden cap nedover eller ut for å fjerne den.

3 Sett inn en lirke bar under nedre kant av stykke Masonite ytterkledning du har tenkt å fjerne. Trykk det ende lett med en hammer for å kjøre den under.

4 Skyv lirke bar ned til premie Masonite Fasader 1 til 2 inches bort fra veggen. Sett lirke bar til side og skyv ytterkledning å tvinge den tilbake mot veggen, og dermed dukker opp neglene holder den på plass.

5 Ta neglene med en lirke bar. Gjenta denne fremgangsmåten langs lengden av ytterkledning, avslørende og fjerning av negler. Lirk løs ytterkledning bort fra veggen med pry bar.

Hint

  • Om nødvendig, skyver en stempel sagblad bak Masonite Fasader du vil fjerne, og skjære gjennom neglene som holder den på plass. Ta tak i planken fast og trekk det for hånd.
  • Vær forsiktig når du fjerner neglene fra Masonite ytterkledning fordi det skader lett.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com