Bekymringer Om Oppvarming et hjem under et strømbrudd

October 26Is stormer, orkaner, jordskjelv, intense solstormer og sammenbrudd i menneskeskapte elektriske nettet kan stupe et nabolag i kulde og mørke i en brøkdel av et sekund. Å ha en god kriseberedskap plan på plass, før et strømbrudd, er en klok strategi. Adresse farene forbundet med varmeovner og varme ovner, før det er behov for å beskytte dine kjære og eiendom.

Pre-season Forberedelse

Riktig installasjon av ovner og ovner bør gjøres i forkant av uvær trusler. Vedovner trenger varme skjerming og bør installeres minst 36 inches fra brennbare overflater. Avstiving under tunge varme ovner hindrer etasjer fra å kollapse under bruk.

Har skorsteiner og røykkanaler rengjort og inspisert før fyringssesongen. Fjern bygget opp kreosot, og reparere alle sprekker og hull for å redusere sjansen for pipebrann.

Vær sikker på at peisen har en skjerm eller glassdør for å hindre et gnistregn tenn nærliggende tepper eller tepper.

Inspiser parafin og propan varmeovner for god slangeforbindelser, sprekker eller hull og drivstofftanker i god stand.

Installer brann og karbonmonoksid detektorer. Sjekk batteriene hver sjette måned.

Brensel

Lagre parafin bokser og propanbeholdere i et godt ventilert område, utenfor huset, på et sted som er beskyttet mot vær og vind. Bruk bare godkjente beholdere for parafin, fortrinnsvis kjente blå plastdunker som er spesielt utviklet for dette drivstoffet. Beskytt propanflasker og sylindere fra fuktighet for å forhindre rust.

Bare godt alderen tørr hardtre eller syntetiske stokker bør brennes i en vedovn eller peis. Ikke så syntetiske stokker i mindre biter, fordi de kan slippe høye nivåer av karbonmonoksid inn i hjemmet.

Unngå å bruke store mengder papir når du starter en brann. Bruk opptenningsved eller firestarters stedet. Bruk aldri en brennbar, som for eksempel bensin, når du starter en brann.

Tillat propan og parafin varmeovner avkjøles før du fyller drivstoff. Fylling bør alltid gjøres utendørs.

Ventilasjon

Varmere og ovner som brukes med en åpen flamme krever tilstrekkelig ventilasjon. Disse oppvarmingsmetoder produsere karbonmonoksid og bruke opp oksygenet i lukkede rom. Et vindu skal åpnes i hvert rom som inneholder en ovn med åpen ild. En god tommelfingerregel er å installere en karbonmonoksid detektor i nærheten av hver soveplass.

Hvis en generator er en del av krisevarmesystemet, bør det være plassert utendørs, vekk fra hjemmet luften inntaksåpningene, og det bør aldri brukes inne i en garasje som er koblet til oppholdsrom.

forbrennings~~POS=TRUNC

Som med vedovner, bør ovner som bruker kull, olje, propan eller parafin være plassert minst 36 inches bort fra brennbare overflater. Disse inkluderer vegger, møbler, gardiner og knicknacks sitter på mantel.

Tillat branner i en peis å dø ut før husholdningen går til sengs. La flue gløtt for å hindre døende glør fra varmes opp igjen og produsere karbonmonoksid oppbygging i hjemmet.

Oppbevar asken i en flammesikker beholder, for eksempel en galvanisert søppelbøtta med lokk.

Oppbevar rekvisita - for eksempel fyrstikker, lightere og firestarters - i metallbeholdere utilgjengelig for barn.

Andre tiltak

En voksen bør alltid ha tilsyn med barn eller dyr som er i samme rom som en oppvarming enhet.

Alltid har tilstrekkelige mengder av riktig type drivstoff på hånden. Bruk aldri drivstoff beregnet på en ovn i en annen ikke laget for det.

Ikke tørk klær eller sengetøy over en varmeovn eller vedovn. Ved hjelp av et stativ ved siden av oppvarmingsinnretningen er mye tryggere, hvis den ligger minst 36 inches unna.

Kjøp bare varmeovner og varme ovner som bar UL notering.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com