Alternativer til toalettskålen Cleaners

December 13

Alternativer til toalettskålen Cleaners


Kommersielle toalettskålen rengjøringsmidler inneholder en ingrediens som kalles saltsyre. Saltsyre ikke bare fører til irritasjon i huden og øynene, men det kan faktisk føre til lungeødem, og skader på spiserøret, halsen og munnen, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Heldigvis flere hjemmelaget helt naturlig toalettskålen rengjøringsmidler er et trygt alternativ til butikk-kjøpte toalett rengjøringsmidler.

Baking Soda og Eddik

Baking soda fungerer som en naturlig slipende rensemiddel og tilbyr fordelen av lukt fjerning. Eddik er syrebasert, og fungerer godt sammen med natron til å fjerne buildup inni toalettet. Nettstedet kretsløpet anbefaler sprinkling 1/4 kopp natron rundt innsiden av toalettet. Deretter, drypp eller spray eddik på natron. Vent 30 minutter før skrubbing og skylling ren.

Ammoniakk

Bruk universalrengjøringsmiddel ammoniakk til å rengjøre toaletter i stedet for å ty til tradisjonelle toalettskålen rengjøringsmidler. Tilsett 1 liter vann for hver spiseskje av ammoniakk. Alternativt, tilsett 1 ss. vaskemiddel til hver halvliter vann. Squirt renere inne i toalettskålen og skrubb med toalett wand. Ammoniakk full styrke kan produsere sterke, ubehagelige lukter.

Borax og sitronsaft

Borax er en ingrediens brukt i mange hjemmelagde rengjøringsmidler, og det fungerer godt når den brukes med sitronsaft for å rengjøre toaletter. Boraks løsning fungerer mye på samme måte som natron og eddik gjør. Bland 2/3 kopp boraks i en bolle med 1/3 kopp sitronsaft. Smøre boraks / sitronsaft blanding innsiden av toalettskålen og la det sitte i totalt to timer. Skrubb med toalett wand og skyll rent.

oksygen Bleach

Klor irriterer huden, fører til bleking og er skadelig når det blandes med andre rengjøringsmidler. Det er mye tryggere å bruke oksygen-blekemiddel, som er ikke-toksisk. For å rengjøre toaletter med oksygen blekemiddel, fortynne det med vann basert på instruksjonene på etiketten. Spray oksygen blekemiddel i toalettet og la den sitte i en halv time. Skrubb og skyll.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com