Hvordan ta fra hverandre en Baderom tappekran

November 9

Hvordan ta fra hverandre en Baderom tappekran


En lekk kran er en stadig tilstede problem for ethvert hjem eieren. Om årsaken er en løs mutter, en brutt ned vaskemaskin eller en løs skrue, må du ta kranen fra hverandre for å reparere den. Før du ringer en rørlegger og betale ut mer enn $ 100 for denne enkle jobben, lære hvordan du gjør dette selv. Med noen enkle verktøy og litt kunnskap, er dette en jobb som alle kan håndtere.

Bruksanvisning

1 Tapp vannet fra den aktuelle linjen. Først, finn avstengningsventil. Mange vasker har en avstengningsventil under dem. Hvis det er ikke bare én, kan du gå til kjelleren eller verktøyet skapet og lukke hovedstengeventil. Deretter slår du på kranen for å tømme ut vannet som er igjen i linjen.

2 Skru settskruen. Du trenger en skrutrekker eller en umbraconøkkel for å utføre denne oppgaven, avhengig av hvilken stil kranen du tar fra hverandre. Kontroller kranen og finn skruen. Noen settskruer er dekket av en liten dekorative cap som kan pried med en flat skrutrekker. Skru deretter skruen.

3 Trekk av kranen håndtaket. Etter settskruen er fjernet, skal håndtaket gli av kranen stammen uten motstand.

4 Ta ut guts av kranen. Igjen nøyaktig hva dette innebærer vil avhenge av hvilken stil kranen. Noen modeller vil rett og slett ha en plastskive, andre som enkelt håndtak kraner, vil ha to skiver og en liten metallkule som håndtaket dreies videre. Bare gjøre oppmerksom på rekkefølgen av bitene og fjerne dem.

5 Ta kranen stammen. Dette er den siste brikken for å fjerne når du tar fra hverandre en kran. Bruk en skiftenøkkel og skru den store mutteren rundt stammen til venstre til kranen stammen kommer gratis. Trekk den av og sett den til side.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com