Slik fjerner maling fra Plastic Piping

December 1

Når du har sølt maling eller malt PVC eller andre utvalg av plastrør, blir det vanskelig å fjerne; Men det finnes alternativer. De fleste forsøk på å fjerne maling fra plastrør vil resultere i et tap av glans i utseende. Det vil vedta en flatskjerm-tonet utseende. Hvis dette ikke er et problem, deretter fjerning av malingen er en mulig idé.

Bruksanvisning

Slik fjerner maling fra Plastic Piping

1 Tørk av alt støv med en fuktig klut. Vaske av røret med den våte grønn skuresvamp og pulverisert rengjøringsmiddel. Dette bør ta av mesteparten av skitt, så det blir mindre skitt carving inn i plast som du fjerner maling.

2 Suge en liten del av 000 eller 0000 stålull i aceton og starte rengjøringen av maling fra plast. Fjern maling i en-fots seksjoner. Tørk av aceton av etter hver fot med en frisk klut. Bytt stålull hvis det blir tilstoppet med maling.

3 Sand sta områder med 100 sandpapir. Skulle de tre nevnte trinnene bevise ineffektiv, ta kontakt med trinn 4 eller 5 for mer drastiske tiltak for malingsfjerning.

4 Tørk forgasser renere over malingen og deretter bruke stålull. Hvis det ikke fungerer, ta kontakt med trinn 5.

5 Tørk lakk tynnere over malingen og deretter bruke stålull.

6 Sand sta områder med 100 sandpapir etter at du har brukt forgasser renere og lakk tynnere om det fortsatt er elastiske maling merkene.

Hint

  • Arbeid alltid i en-fots seksjoner på plastrør - en felles innsats er mye mer effektivt enn brede, generelle slag.
  • Arbeid i et godt ventilert område. Les advarslene på hver etikett av kjemiske rensemidler du bruker. Bruk gummihansker og vernebriller.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com