Hvordan Design en rullestol rampen å bygge hjemme

December 23

Hvordan Design en rullestol rampen å bygge hjemme


Når du finner ut noen kommer hjem fra sykehuset i en rullestol, er det på tide å komme inn i handlingen. De kan være i bedring for en stund, men når de er klare til å dra ut og om - de vil trenge en måte å komme seg helskinnet ut og tilbake til sine hjem.

Du bør sende noen til å sjekke lokale byggeforskrifter, og mens de gjør det - du begynne å legge ut hva du skal bygge.

Rampen må være solid, sikker, brukervennlig og være i stand til å passe der den trenger å være. Bygningsloven tar ikke penger, plass og ressurser i betraktning. Jeg foreslår at du bygger det jeg kaller en "midlertidig" ramp.

Min første midlertidig rampe er så god som ny-fem år senere.

Bruksanvisning

1 På millimeterpapir, skissere en tegning av huset rampen kommer til å gå inn. Mål fra gangvei nivået til gulvet nivået av huset - ikke glem at verandaen nivået må heves for å bli enda med huset gulvet.
Ta avstand fra gangvei til huset gulvet i inches og multipliser med føttene. Dersom det er 18 inches, vil rampen må være 18 fot lang, hvis det er 24 inches, vil rampen må være 24 fot lang. Ikke bekymre deg - det synes lang, men du kan gjøre det.
1 tomme økning i 12 i løp er minimum for en rampe som skal brukes av en person i rullestol, noe brattere og de trenger hjelp til å ta det opp. På sykehus og butikker, de går en "økning i 20" run - hvis du har plass, gå litt lenger.
Nå har du en skisse av huset ditt, og du vet hvor lenge rampen må være - du må finne ut hvor du skal sette rampen.

2 Avhengig av hagen din og gangveier, kan du lage en rett skutt (som selvsagt er den enkleste), vikle rundt huset, eller bytte tilbake (som er hva jeg gjorde i en i bildet). Også, hvis rampen går opp til en veranda, kan du lage en ny mini rampe fra verandaen til huset.

3 ADA kode anbefaler en 36 "bred rampe med 60" x 60 "landing. Hvis du bygger en rampe for en drevet stol eller en av de elektriske vogner, trenger du at større landing for å snu. Mine foreldre har vært fornøyd med 32 "wide rampe og 36" x 60 "landing i den vanlige rullestoler. ADA krever også rekkverk for en eventuell rampe høyere enn 6 ". Mitt folk har funnet ut at rekkverk på rampen bare komme i veien for stolen og armer, og at en leppe langs kanten av rampen gulvet er tilstrekkelig.

4 Når du har en design du tror vil fungere. Ta tegningen, målebånd og kritt utenfor. Tegn oppsettet på bakken og profilen på huset. Pass på at du ikke kjører inn i et vindu markise eller blokkere eventuelle gangveier eller døråpninger. Er det fortsatt rom for trinn?
Visualiser Juster-visualisere.
Når du er fornøyd, tegne din skapelse å skalere på millimeterpapir. Gjør en ryddig nok jobb som du kan finne ut dine trelast behov fra tegningen.

Hint

  • Noen ganger kan en rampe til en sidedør fungerer bedre.
  • Din nøye planlegging og min neste artikkel vil hjelpe deg å bygge denne store rampen!
  • ADA og byggeforskrifter er skrevet for å imøtekomme publikum i enhver situasjon. Jeg skriver om å få noen trygt inn og ut av sitt eget hjem.
  • Bygge inspektører er forskjellig i ulike områder. De kunne komme få deg rive det ned hvis du ikke kjøre det gjennom dem og betale avgifter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com