Hvordan bruke en gass selvrensende ovn

October 22

Hvordan bruke en gass selvrensende ovn


En gass selvrensende ovn er forskjellig fra en vanlig gassovnen fordi den har en egen selvrensende syklus. Syklusen bruker ekstremt høye temperaturer for å forbrenne fett, søl og eventuelle matrestene partikler. Ovnen bruker en enkelt brenner til å oppnå disse høye temperaturer. Ved hjelp av syklusen ikke automatisk eliminere behovet for å rengjøre ovnen. Men den selvrensende funksjonen sterkt til å redusere tid og energi det tar å rengjøre ovnen.

Bruksanvisning

1 Fjern eventuelle ovnen stativer, griller, innstikk og panner fra gassovnen. Rengjør dem med en skurebørste og oppvaskmiddel. Disse Ovnstilbehør tåler ikke temperaturen på selvrensende syklus.

2 Rengjør eventuelle store utslipp med en vaskeklut og varmt såpevann. Fukt vaskeklut med såpevann og tørk opp søl, være forsiktig med å tenne enkelt brenner. Dette er nødvendig fordi hvis ovnen er svært skitten, vil det produsere tung røyk eller muligens ta fyr når det brenner av søl.

3 Lukk døren og trykk på "Clean" knappen. Døren låses automatisk. Trykk opp eller ned tastene på "Set" knappen, eller vri på "Clean" dial følgelig å justere rengjøringstiden. Jo skitnere ovnen er, jo lenger må du stille rengjøringstiden. De fleste gass selvrensende ovner har en maksimal rengjøring tid på fire timer.

4 Åpne døren etter låse tegnet vises. Låse opp skiltet vil slå seg på omtrent en time etter at den selvrengjøringssyklus er fullført. La døren stå åpen for en annen 15 minutter å fullstendig spre varmen.

5 Rengjør asken som er igjen etter rengjøringen. Bruk en fuktig klut til å tørke opp asken fra sidene og bunnen av ovnen. Bytt ut ovnens tilbehør og lukke døren.

Hint

  • Slå på kjøkkenvifte og åpne vinduer og dører på kjøkkenet for å hjelpe med ventilasjon.
  • Ikke la kjæledyr og små barn i nærheten av ovnen under selvrensende syklus, fordi utsiden av ovnen blir veldig varmt.
  • Bruk aldri ovnsrens i en gass selvrensende ovn, som rester kan ødelegge ovnen finish.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com