Hvordan endre en Mural

January 18

Hvordan endre en Mural


Males veggene er vanligvis en enkel prosess: Du bestemmer hva den nye fargen vil være, deretter begynne å male. På den annen side, å endre en vegg krever mer arbeid. Muralists tendens til å bruke maling med en blankere overflate enn flat latex maling, som for eksempel kunstner akryl maling. I tillegg kan bilder malt for hånd forlater veggen med en strukturert overflate. Du må sand og prime over din eksisterende mur for å forberede en ny mur.

Bruksanvisning

1 Sand noen områder av veggmaleri som inneholder tekstur. Bruk en palm slipemaskin til sand et stort område med letthet og fart. Tørk støv av veggen med en tack klut.

2 Plasser en stripe av tape rundt veggen som inneholder veggmaleri. Sørg for å bruke en lav-takle maskeringstape for å unngå å trekke ut noen veggmaling.

3 Rull et lag med primer over den gamle veggmaleri. Mal primer i langs kantene med en børste.

4 Planlegg en ny mur. Arbeid fra et fotografi eller designe din egen scene. Du kan bruke malerens tape for å lage en abstrakt arrangement av figurer eller kryssende linjer.

5 Merk av den nye veggmaleri på veggen med kritt. Bruk en stripe av tape for å holde malte kantene skarpe, om ønskelig.

6 Mix vannbasert maling på plast plater. Ikke bland alle fargene på en gang, som akryl og andre vannbasert maling ikke bo gjennomførbar på veldig lenge.

7 Påfør malingen med en liten skum rull eller pensel. Bruk en skumrulle for å legge store områder av en enkelt farge eller maling inne i en teipet form. Bruk børster av ulike størrelser å male detaljer. Male bakgrunnen først og legge til detaljer sist.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com