Hvordan å forplante Ornamental Allium Fra Seed

February 24

Hvordan å forplante Ornamental Allium Fra Seed


Slekten allium inneholder mer enn 400 arter, inkludert purre, løk, hvitløk og gressløk. Ornamental allium, som spansk allium og star of Persia, er medlemmer av slekten plantet for sine vakre blomst klynger, ikke sine spiselige røtter. Allium oftest er plantet fra pærer. Allium kan imidlertid dyrkes lett fra frø hvis startet i en gryte i høst. Når spirene nå 2 år gamle, kan de plantes i hagen på senvinteren eller tidlig om våren.

Bruksanvisning

1 Fyll en 6-tommers potten med fuktet frø-start jord til innenfor 3/4 tomme av sitt leppe.

2. Spre tre til fire frø i midten av potten.

3. Dekk frøene med 1/4 tomme av frø-utgangs jord etterfulgt av et tynt lag av 1/4 tommers grus for å bidra til jord holde på fuktigheten.

4 Plasser potten utenfor på et sted hvor det vil få delvis sollys.

5 Fukt jorden med vann når den øverste en tredjedel av jorda begynner å tørke ut. Slutt å vanne på forsommeren når bladene begynner å skrumpe. Gjenoppta vanning om våren.

6 Forbered jorden høsten før våren du har tenkt å plante Allium. Løsne jorden til en dybde på 8 inches med en roto eller hånd Tiller. Legg til en 2-tommers lag av alderen kompost, etterfulgt av 4 lbs. pounds av 6-24-24 gjødsel per 100 kvadratfot med planting området. Jevnt arbeide endringene i jorden til en dybde på 8 inches med roret. Rake jorda glatt.

7 Plant to år gamle frøplanter i bakken om våren, 6 til 8 tommer fra hverandre. Vann jord for å fukte det til en dybde av 6 inches.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com