Hvordan holde barna ut av Flower Bed

February 26

Hvordan holde barna ut av Flower Bed


Barn er nysgjerrige og vil gå hvor de vil i hagen hvis tillatt. Den vakre blomsterbedet kan vise seg å bli for mye av en fristelse, men selv om du har fortalt barnet ikke å gå over blomstene. Å holde barnet fra å tråkke sengen krever ikke nødvendigvis blokkere den av, selv om det er et alternativ.

Bruksanvisning

1 Overvåk barna tett om de er veldig unge. Ser bort for enda et sekund gir dem nok tid til scoot inn en forbudt patch. De kunne midlertidig glemme dine bestillinger når ballen de spiller med ruller inn på roser. Plus, som veslevoksen og avansert som tre-åring synes hun fortsatt ikke kan være i stand til å fullt ut prosessen hvorfor blomstene er off-limits - bare at du virker fornøyd når hun er enig med det du sier.

2 Vis barnet hva som er i blomsterbedet. Hvis barnet er bare nysgjerrig på hva som er der, og kjører inn i sengen for å se hva du har plantet, kan du være i stand til å stoppe ham i å bryte inn hvis du faktisk vise ham hva som er der. La dem se du hage eller omsorg for blomstene hvis mulig.

3 Gi barnet et sett med hagearbeid verktøy ment for barn hvis hun er gammel nok til å lære hvordan du gjør enkle hagearbeid. Gi henne en oppdatering av sin egen å plante i, og diskutere hva blomstene hun kanskje har lyst til å vokse. The American Community Hage Association notater ha barn dyrke sine egne planter gjør dem mer sannsynlig å beskytte området enn ødelegge den.

4 Resort til et gjerde hvis alt annet svikter. Grave en liten grøft mellom 3 og 6 inches dyp rundt blomsterbedet. Sett gjerdet innsatsen som er høyere enn barnet. Rull plast maskinvare klut rundt omkretsen og fylle jord tilbake i grøften. Fest duken til alle innsatser men en med strips - sikre noe som stikker ut er inne i blomsterbedet området, og ikke stikker utenfor der et barn kunne kjøre inn i den og skade øyet. Skjær duken ned mot bakken av en fristilt stake. Skjær små hull som er stort nok for et tau til å passere gjennom en halv, rett på kanten. Skyv biter av tau gjennom hullet og rundt innlegget, knyting dem sikkert, men på en måte som gjør at du kan angre dem. Fest den andre halvparten til innlegget med strips, være forsiktig med å felle første halvår, noe som du vil angre for å komme inn i området for å ta vare på blomstene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com