Hvordan justere termostat på et kjøleskap

February 4

Temperaturen innstillingen på termostaten i kjøleskapet kan være avgjørende for lagring samt smaken av maten. Innstilling av termostaten for lavt kan føre til at maten skal danne is på den og brenne, mens å sette den for høy kan føre til mat for å ikke bli nedkjølt riktig og ødelegge, eller selv være usunt å spise. Det er viktig at du justerer termostaten på kjøleskapet til den optimale temperaturen for mat og at du sjekke det innimellom for å kontrollere at den fungerer som den skal.

Bruksanvisning

1 Føl temperaturen på innsiden av kjøleskapet, og deretter sjekke matvarer for å se om de er riktig kjøling. Sjekk også temperaturen inni fryseren.

2 Kontroller med et steketermometer som termostaten er innstilt på riktig temperatur for kjøling matvarer. Temperaturen for kjøling av mat bør være mellom 30 og 40 grader C, med den optimale temperatur er 37 grader F.

3 Slå av termostat kontroller hvis kjøleskapet ikke er riktig kjøling, og la enheten tine i flere timer. Noen ganger kan termostaten fryse over, gir det en falsk lesing og og gjør det ikke arbeide effektivt.

4 Sett termostat kontroller til 37 grader F. Hvis termostat kontroller ikke måle i grader, sett et steketermometer i kjøleskapet og drei termostathjulet til medium.

5 Vent til temperaturen i kjøleskapet for å bosette seg, og deretter sjekke steketermometer for nøyaktig temperatur. Juster termostaten, og la temperaturen til å bosette inntil termometeret når temperaturen du ønsker.

Hint

  • Mange kjøleskap enheter har en egen termostat for fryseren. Sjekk begge kontrollene for å kontrollere at de er satt properly.If kjøleskapet dial leser lav, middels og høy, bruke et termometer for å kontrollere temperaturen inne i kjøleskapet.
  • Ikke bruk et glass termometer, fordi temperaturen kan føre til at glasset sprekker.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com