DIY Silent Paint Remover

April 20

Silent malingsfjernere utnytte varmen som genereres av et infrarødt lys-utslipp enhet for å fjerne maling og lakk fra tre flater. Som varmen trenger dypt inn i malt materiale, trekker ut fuktighet og oljer i veden. Denne prosessen presser male opp av korn, løsne og nedtoningen den opp. Du kan deretter skrape den av uten å bruke tunge kjemiske malingsfjernere eller overdrevet høy strøm slipeutstyr.

Bruksanvisning

1 Sett den keramiske emitter inn i emitter hull plassert i toppen av reflektoren med ledningene vendt utover. Clip emitter på plass på reflektoren.

2 Sett emitter og reflektor enheten i den keramiske emitter boliger. Vær nøye med ledningen fører til emitter gjennom de to trådhull på toppen av huset. Plasser reflektor boltene inn i huset hullene. Hånd skru den medfølgende muttere på boltene for å starte dem, og stram med pipenøkkel.

3 Fjern de to endeplater fra husanordningen. Sette inn en 3/4-tommers ID maljen inn i det store hullet av en av endeplatene.

4 Plasser en linjal på endeplaten diagonalt fra nedre venstre skruehullet opp til midten høyre skruehullet, deretter tegne en linje. Plasser en linjal diagonalt på endeplaten fra nedre høyre skruehullet opp til midten venstre skruehullet og trekke en linje. Plasser linjalen på skjæringspunktet mellom de to linjene og trekke en vertikal linje fra gummitetningen ned til nedre kant av endeplaten. Gjenta dette for den andre endeplate.

5 Mål 1/2 tommers opp fra bunnen av endeplaten på den vertikale linjen og lage et merke. Mål 1 1/8 inches opp fra 1/2-tommers mark og gjøre et annet merke. Gjenta dette for den andre endeplate.

6 Plasser endeplaten på et stykke avfallstre. Hold sentrum punsj verktøyet rett over 1/2-tommers mark. Hit slutten av verktøyet med en hammer til å slå et hull gjennom metall. Hold sentrum punsj verktøyet rett over en 1/8-tommers mark og slå det med en hammer til å slå et hull gjennom metall. Gjør dette for den andre enden plate. Sett # 10-32 med 3/4-tommers skruer i hullene du nettopp stanset. Legg ved 3/4-tommers muttere til den andre siden for å feste dem.

7 Skjær av hunnpluggen på skjøteledning med avbitertang. Trekk fra hverandre ledningene som ligger på innsiden av ledningen plast isolasjon jakke. Strip 3/8-tommers av enden av plast isolerende kappe av hver ledning med wire strippere. Sett cut-off enden av skjøteledningen gjennom maljen hullet på endeplaten. Sett isolert ledning klemme på den avskårne enden av skjøteledning.

8 Fest ledningen klemmen til huset med klemmen bolt og muttere. Hekt bart metall endene av de svarte og hvite ledningene til de tilsvarende skruene på rekkeklemmen og stram til skruene for å feste dem. Hekt bart metall enden av den grønne jordledningen til den grønne bakken skruen og stram den for å feste den.

9 Fest endeplatene til huset med skruer, med endene av 3/4-tommers skruer vendt utover. Sett aluminium dekke cap plate kanalkantene inn i huset og skyv det på plass.

10. Fjern de medfølgende håndtak boltene fra sine cam mutter forsamlinger. Sett de to 3 1/4-tommers gjengestenger inn i cam nøtter og stram dem. Skyv cam nøtter i sporet på toppen av huset og plass dem 1/2 tommers fra hver ende for håndtaket.

11 Bor to 1/2-tommers hull gjennom eik dowel 1 tomme fra hver ende for stang- og cam mutter forsamlinger. Plasser en skive på de 3 1/4-tommers gjengestenger. Skyv 1/2-inch hul aluminiumsstang på gjengestangen. Plasser en annen skiven på stangen. Sett eik dowel på stangen. Plasser vaskemaskinen på endene av stengene som stikker ut av pluggen. Plasser en eikenøtt mutter på toppen av vaskemaskinen og trekk for å sikre jordet trehåndtak på huset.

12 Mål avstanden mellom det store hullet i endeplaten og skruene som stikker ut av dem. Overføre disse målingene til aluminiumsplaten. Punch to hull på den øvre ende av aluminiumsplate med sentrum stanseverktøyet. Skyv aluminiumsplate på skruene. Fest dem til endeplatene med vingemuttere.

Hint

  • Bruk alltid varmebestandige hansker når du bruker DIY stille malingsfjerner som huset kan bli varmt nok til å brenne deg.
  • Bruk støvmaske når du fjerner maling og unngå å puste inn røyk, som de kan være giftig.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com