Hvordan du kan leie et transportbånd for å flytte Dirt

April 23

Transportbånd for å flytte smuss er tilgjengelig for leie i både full størrelse og mini-størrelse enheter. Størrelsen av transportøren er basert på jobben. Lokale industrielt utstyr utleiestasjoner har en eller begge størrelser av transportbånd tilgjengelig for utleie til allmennheten. Transportørene er fraktet ved hjelp av en trailer stikk enten på en pick-up eller bil. Transportørene vippe i en 45 graders vinkel, og er laget for å passe inne i kjellervinduer.

Bruksanvisning

1 Finn industrielle utstyr utleie steder i kjøreavstand fra hvor du befinner deg. Søk på Internett eller se i den lokale telefonboken.

2 Ring industrielt utstyr utleiestasjon og spør om de har skitt transportbånd. Be dem om forslag til steder som kan ha en skitt transportbånd for leie Hvis de ikke bære dem.

3 Fortell ekspeditøren på den andre enden av telefonen tidsperioden ønsket for utleie. hvor mye leiebeløpet per dag spør, per helg eller per uke, avhengig av hvor mye tid du trenger utstyret.

4 Sett en dato for henting. De fleste steder vil be om et depositum. Et kredittkort eller debetkortnummeret er nødvendig med mindre du stopper i person og sette ned et depositum.

5 Plukk opp smuss transportøren på den angitte dato og klokkeslett.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com