DIY Countertop Desk

February 22Se deg rundt ethvert kontor, moderne eller gammeldags, og du vil finne at de alle deler en felles møbel: pulten. Enten du skriver, tegning, laging, eller databehandling, trenger du en solid overflate å arbeide på. Pulter spenner fra små og billige variasjon, til den massive executive desk koster tusenvis av dollar. Du kan sette sammen din egen attraktive og funksjonelle DIY skrivebord fra en kjøkken benkeplate og et par av baser som du velger.

Bruksanvisning

Planlegging

1 For pulten din, trenger du en plass rundt seks fot lang og ca 30 inches dyp.

2 Bestem ideell høyde for skrivebordet. De fleste skrivebord varierer fra 28 til 32 inches høy. Husk at hvis du har tenkt å bruke en datamaskin ved skrivebordet, vil du ønsker toppen på en god høyde for å skrive på tastaturet. The Princeton University Environmental Health and Safety avdeling anbefaler at du plasserer tastaturet i en høyde av 23 inches til 28 inches for riktig ergonomi.

3 Finne et akseptabelt benkeplate for skrivebordet kan kreve en tur til din lokale senter eller møbelsnekker. De fleste hjem sentre selge pre-laget benkeplater i forskjellige størrelser, farger og materialer. Et godt valg for et skrivebord er en pre-laget laminat benkeplate med en sponplate eller sponplater base. Stone og syntetisk stein stasjonære er attraktive, men tung og vanskelig å feste til resten av skrivebordet. Du bør velge en benkeplate som er mellom fire og seks fot lang.

4 kjøkkenskap baser er vanligvis laget for en endelig høyde på 36 inches, som er for høy for de fleste å jobbe komfortabelt mens du sitter. Baderom forfengelighet skap er laget for et ferdig høyde på 33 inches og kan være akseptabel for din bruk. To-skuff vertikale arkivskap vanligvis varierer fra 24 til 28 inches høy, og er et utmerket valg for en datamaskin skrivebord.

5 Hvis du velger kjøkken eller bad skap for baser, kan du kjøpe monteringssett for benken. Hvis du velger et par arkivskap for baser, kan du sikre benkeplate med 10 en-tommers L-formede brak og 20 kort (1/4-tommers eller 1/2-inch) treskruer.

montering

6 Basene bør plasseres ved endene av benken. Husk å la nok plass mellom basene for bena. Plasser baser slik at det er nok overheng i endene og tilbake for å få plass til brakettene du vil bruke for å feste toppen til basene.

7 Plasser benkeplaten på toppen av baser og justere alle tre nøye slik at benkeplate er nivå og tilrettelegging av baser og benkeplate er behagelig for deg.

8 Fest benkeplate til basene. Hvis du har kjøpt maskinvare for å feste disken til skap baser, følger de medfølgende instruksjonene. Hvis du bruker metall arkivskap for baser, justere to brakettene på hver side av baser slik at bena på brakettene står jevnt med sidene av baser og undersiden av benkeplaten. Fest L-formede braketter til undersiden av benkeplaten ved hjelp av korte treskruer. Dobbeltsjekk lengden på skruene før du begynner å sørge for at de ikke vil stikke hull på laminat. Bruk en enkelt L-brakett på baksiden av hver fil kabinett for å sikre skrivebordet vil ikke skyve fremover. Du kan også feste L-brakettene til arkivskap for en mer sikker tilkobling, men pass på at festene ikke strekker så langt inn i arkivskap at de vil forstyrre skuffer eller med filmapper i kabinettet.

9 Etter montering nøye flytte pulten slik at den sitter mot en vegg slik at benkeplate ikke kan gli bakover.

Hint

  • Hvis du foretrekker en høyere arbeidshøyde, men har tenkt å bruke skrivebordet med en datamaskin, kan du kjøpe et tastatur skuff til å passe under skrivebordet slik at tastaturet er i riktig høyde.
  • Hvis du ønsker å kjøre datamaskinen ledninger gjennom skrivebordet, kan du bruke en hullsag og en plastinnsats fra jernvarehandelen for å lage en ryddig pass-through for kablene.
  • Test montering nøye for å være sikker på bordplaten glir ikke ut av basene.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com