Hvordan Skjørt et styre til Cover Pipes

March 11

Hvordan Skjørt et styre til Cover Pipes


Synlige rør og avløp forstyrre en dekorere ordningen. Hvis du har utsatt rør eller avløp du ønsker å skjule, dekke rørene med et skjørt. Et skjørt er et stoff gardin som henger fra brettet. Ofte er skjørt hang fra bad synker å skjule kranen VVS. Du trenger ikke være en dyktig syerske for å lage og henge et skjørt fra et bord for å dekke rørene.

Bruksanvisning

1 Mål omkretsen av sidene av bordet ikke er festet til veggen. Deretter måle høyden på styret fra gulvet. Spill målingene til nærmeste 1/4 tomme.

2 Velg et stoff som matcher innredningen eller fargevalget på rommet. Skjær stoff, i henhold til målinger som tas i det foregående trinn. For eksempel, hvis omkretsen av de tre sidene av brettet er 100 inches og høyden på styret fra gulvet er 50 inches, stoffet skal måle 100 inches med 50 inches. Men tilsett 2 inches på hver side for en hem.

3 Hem stoffet på hver side. Brett stoffet omtrent en tomme på hver side og pin. Sy en hem, lukke hjørnene ved å sy hem til slutten av stoffet på hver side.

4 Hang skjørtet fra brettet ved å feste den langs omkretsen av styret fra bunnen av brettet. Bruk push-stifter, hvis brettet er laget av kork eller annet mykt materiale. Bruk spiker, om styret er laget av tre. Space stifter eller spiker hver en tomme til 2 tommer for en tett passform.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com