En høy lyd i Rørlegger Når jeg kjører tappekran eller skylle toalettet

March 13

En høy lyd i Rørlegger Når jeg kjører tappekran eller skylle toalettet


Lyder i avløp hver gang du slår på en kran eller vannklosett kan være forårsaket av en rekke ting, avhengig av den lyden du hører. Banging, for eksempel, kan være vann hammer eller luft fanget i rørene. Rangler eller vibrasjoner kan være forårsaket av en feil fastspent rør. Uansett hva årsaken er, bør lyder i avløp ikke kan ignoreres. Hvis du ikke finner kilden, ta kontakt med en rørlegger.

Air Fanget i rør

Luft i dine vannrør høres veldig lik vann hammer og ofte er forvekslet, og behandles som sådan. Hvis banging i rørene oppstår når du åpner en ventil bare, så det er mer sannsynlig forårsaket av en luftlomme i vannrør. For å fjerne luft, den hastigheten som vannet strømmer gjennom rørene må øke. Slå på alle dine kraner, inkludert de utenfor, og flush toaletter for å skape nok vann etterspørsel for å tvinge luften ut. Vent noen minutter slik at vannet å presse ut luftlommer. Slå av kranene, som starter på ligaen nærmest vannforsyning oppføring og jobbe deg til det ytterste ligaen. Som du kommer med toaletter når stenge av vannet, skylle den ene mer tid og vente et par minutter før du går videre til neste kranen.

vann Hammer

Vann hammer lager en høy dundrende støy eller flere dunk, mye som støy luft i rørene gjør. Dersom det oppstår når en ventil eller kran lukkes, for eksempel når toalettet er ferdig med å fylle eller vaskemaskinen endres sykluser, er det sannsynlig vannslag som forårsaker støy. Dine rør har luftputer som hindrer vann fra å påvirke mot en stengt ventil. Støt oppstår når dette luftkammer er fylt med vann. Hvis ikke reparert, vann hammer skader rørene og forårsaker lekkasjer. For å fylle disse kamrene, slå av hovedvanntilførselen til boligen. Åpne kranene på bakkenivå for å drenere vann fra rørene. Toalett i tillegg. Dette påfyll luftlommene på hver ventil og bør stoppe støy. Et annet alternativ er å installere vann hammer avledere på hver ventil.

rallende

Hvis støyen du hører når du spyle toalettet eller slår på kranen er en rystende, kan det være forårsaket av feil fastspent rør. Når vannet strømmer gjennom rørene, den beveger seg vanligvis ved høye trykk. Dette fører løse rør til å bevege seg, og hvis de ikke er skikkelig festet, vil de bang mot veggen eller bjelkene, og skaper en knarrelyd. For å eliminere støy, stropp rør på plass, eller kvele rørene med skum for å stoppe rystende. Når du velger stropper for kobberrør, velg en størrelse som er litt større enn rørene for å tillate utvidelse og sammentrekning.

Whistling

Hvis avløp gjør en pipelyd når en ventil er åpnet, kan du ha en begrensning som sediment buildup eller en defekt vaskemaskin eller ventil sted i avløp. Hvis du hører piping bare i baderomsinnredning, erstatte skiver og ventiler for å stoppe støy. Hvis VVS fløyter når noen kranen er åpnet, kan blokkeringen være i hovedkranen. I dette tilfellet, må du kontakte en rørlegger for å avgjøre om ventilen må byttes.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com