Planter Brukes til å danne en hekk

March 4

Planter Brukes til å danne en hekk


Hvis du ønsker å danne en hekk for privatliv, for en barriere eller en eiendom grensen, har du flere alternativer fra en rekke plantetyper. Ved å velge riktig plante for eksempel, kan hekken være eviggrønne, har attraktive blomster eller besitte spiny torner å avskrekke noen fra at snarveien over din hage. Bestemte planter fungere bedre som en sikring under visse vekstforhold; velger slike arter øker oddsen hekken vil trives i sin rolle som en levende vegg.

bredbladet Evergreens

Buksbom (Buxus sempervirens) er en eviggrønn opprinnelig fra tre kontinenter, fra Europa og Asia til Afrika. Buksbom vokser til 20 fot høy som art, men sortar som "Suffrutiosa" er liten og kompakt, perfekt for hekker. Buksbom er normalt lite appellerende til hjort, bemerker University of Connecticut Plant Database. Camellia rosiflora er en bredbladet eviggrønn busk egnet for trimming i en hekk. Dette Camellia variasjon vokser til 8 fot og produserer velduftende rosa blomster på senvinteren eller tidlig om våren, avhengig av hvor du befinner deg. Det er vinter hardfør mellom US Department of Agriculture plante hardførhet soner 7 til 9. inkberry (Ilex glabra) er kaldt hardfør til USDA sone 4 og det fungerer som en sikring, med interessant bladverk og svarte bær.

løvfellende busker

Japansk berberis (blodberberis) holder interessen hele året, med hjelp av vårblomster, grønne sommer blader, god fall farge og vedvarende rød frukt gjennom vinteren. Dette løvfellende busk har skarpe pigger til å gjøre noen tenke to ganger om å brøyte gjennom areal. "Aurea", "Sparkle" og "inermis" er vanlige sortene. Blomstring kvede (Chaenomeles speciosa) er en kinesisk busk som brukes for hekker, med torner, Scarlet blomster og resulterende spiselige frukter. Sortar inkluderer "Pink Storm" og "Scarlet Storm". Ulike varianter av Dogwood busker, for eksempel Tatarian Dogwood (Cornus alba) og rød kvist Dogwood (Cornus sericea) er aktuelle for hekker.

needled Evergreens

"Mac Golden" er en kinesisk einer (Juniperus chinensis) busk med needlelike løvverk. Busken er gulaktig på sine ytre deler, men bladverket nær interiøret har en blå tone. Brukes innen sone 4 til 9, tåler denne busken urban forurensing, vokser mellom 3 og 15 fot. Anglojap barlind (Taxus x media) er en barlind hybrid busk som kommer inn sortar som "Hicksii" og "Brownii" ofte brukes for hekker. Det er eviggrønne, i stand til å vokse i skyggen eller solen og er kaldt hardfør til USDA sone 4. amerikansk arborvitae (Thuja occidentalis) busker og dvergformer av Colorado gran (Picea pungens) fungerer som sikring i tillegg.

trær

Sikringen lønn (Acer campestre) "Postelense" er et lite tre til 10 fot høy med golden våren løvverk endre til nyanser av grønt som vekstsesongen går. Brukes til å lage hekker i USDA sone 5 til 8, håndterer dette treet skygge, som gir beskyttelse mot bladene brenner i varme sommersolen. Norsk hagtorn (parkhagtorn) tåler beskjæring, så lage hekker med det i sone 4 til 7. Blomstene tiltrekker seg sommerfugler og de resulterende frukt er på menyene av ville fugler. Den Osage orange, med sine truende pigger og uvanlig utseende frukt, er en formidabel hekk for sonene 4 til 9.


© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com