Hoover damp renere Hjelp

March 6

Hoover damp renere Hjelp


Når du kjøper en damp renere produsert av Hoover, har du tre ulike modeller å velge mellom - Hoover Canister Steam Cleaner, Hoover Steam Mop og Hoover Håndholdt Steam Cleaner. Alle tre har Hoovers "Enhanced Clean" system. Dette gir brukeren muligheten til å legge et sykehus-klasse desinfiserende til en annen tank på maskinen, og bruke den på flater som ikke kan bli fullstendig renovert ved hjelp av damp alene.

Hvilke Steam Cleaner?

Svaret på dette spørsmålet ligger i matchende opp dine behov med damp renere som best kan møte dem. Den eneste måten å gjøre dette på er å se på hver av de tre modellene og de jobbene de er laget for å takle. Når du har gjort dette, har du noen ide om hvilken maskin du finner mest nyttig.

Hoover Canister Steam Cleaner

Hoover Enhanced Clean Canister Steam Cleaner kommer med vedlegg som gjør det egnet for en rekke rengjøringsjobber rundt om i hjemmet. Dens trekantet mopp hodet gjør det enkelt å rengjøre rett inn i hjørner og langs kantene av baseboards. Dette mopp hodet er brukt i forbindelse med trekantede microfiber pads.The Maskinen har også et vindu nal, hjørne og fugemasse rengjøring verktøy, og en turbomunnstykket forlengelse for dampende skitt ut av trange områder. Nylon børster brukes til å skifte gjenstridig smuss, mens en messingskurebørste brukes når damp-rensing metall. Støvsugeren er utstyrt med et plagg dampende verktøy for å ta rynker ut av klær, gardiner og duker. Den har også et plagg dampende klut for bruk med dette vedlegget.

Hoover Steam Mop

Hoover Enhanced Clean Steam Mop har også en trekantet rengjøring hodet for å gjøre det enklere å rengjøre rett inn i hjørner og langs baseboards. Hodet svivler, noe som gjør det enklere for brukeren å rengjøre rundt møbler. Hver damp mopp leveres med et teppe glider. Dette er en ramme i hvilken munnstykket er plassert. Dette betyr at moppen kan brukes til å fjerne lukt og friske tepper og matter. Moppen er utstyrt med en "damp klar indikator", som betyr at brukeren vet nøyaktig når du skal begynne rengjøringen.

Hoover Håndholdt Steam Cleaner

Dette brukes for en rekke rengjøringsjobber over gulvnivå. Støvsugeren er utstyrt med en fugemasse rengjøringsverktøy og en skrape verktøyet. Den har en stor, kileformet rengjøringshodet, anvendt i forbindelse med en mikrofiberpute, for å rense store områder. Den er også utstyrt med en rund stav rengjøringshode. Dette er også brukt i forbindelse med microfiber pads for støv og rene trange områder. Som beholderen damp renere, har den håndholdte versjonen et stoff dampbåt og stoff dampbåt klut.

Den endelige avgjørelsen

Nå som du vet detaljene for hvert damp renere, er det på tide å bestemme hvilken som er best for ditt hjem. Hvis du bare vil til damp-ren gulv, er damp mopp renere for deg. Men hvis du ønsker å dampe rent over gulvet også, så må du bestemme mellom beholderen damp renere og damp mopp kjøpt i forbindelse med den håndholdte dampbåten. Base denne avgjørelsen på hvor mye gulv du har til å rense. Hvis du har en mye hardt gulv, vil damp mopp rense det raskere som sin rengjøringshodet svivler, noe som gjør det lettere å rengjøre rundt møbler. I dette tilfellet kjøpe damp mopp og den håndholdte dampbåten. Men det er lite sannsynlig at du vil bruke damp på teppet så ofte som på harde gulv, så hvis ditt hjem er i hovedsak dekket med bare små områder med hardt gulv, vil beholderen damp renere ta opp mindre bod, og er godt rustet til å takle en stort antall av rengjøringsjobber.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com