Hvordan rengjøre Stove brenner kaminer med ammoniakk

January 21

Hvordan rengjøre Stove brenner kaminer med ammoniakk


Rengjøring av stovetop er ofte en av de mer utfordrende sidene ved kjøkkenet vedlikehold. Stove brenner ristene bli dynket med sauser og smuler, som deretter blir brent på plass og tar mye skrubbing og rensemidler for å fjerne. Hvis brenneren kaminer ikke rengjøres regelmessig, kan buildup bli umulig å håndtere. Men med litt ammoniakk og litt tålmodighet, kan du kutte ned på mengden av innsatsen som er nødvendig og likevel oppnå en ren komfyrtopp med grime-free brenner ristene.

Bruksanvisning

1 Skru ovnen hette avtrekksvifte på hvis du har en. Sprekk åpne et vindu eller dør mens du arbeider med ammoniakk, selv om det er vinter. Ammoniakk røyk er potent, og overdreven eksponering kan være skadelig. Ta på gummihansker for å beskytte hendene mot irritasjon.

2 Ta en komfyr brenner rist og legg den i en plastpose. Legg brenneren cover, hvis du ønsker det.

3 Hold posen oppreist i vasken. Hell 1/4 kopp av ammoniakk i posen. Denne lille mengden er nok, så det er røyk, ikke flytende, som vil rense ristene.

4 Raskt forsegle posen og lukk lokket på ammoniakk flaske.

5 Gjenta trinn 2 til 4 for de resterende brenner ristene.

6 Place Bagasje rister i vasken i tilfelle av utilsiktet lekkasje av ammoniakk. Hvis det ikke er praktisk, lagre dem ut av veien i en dishpan eller annen åpen container.

7. La ristene i poser i en time. Hvis du ikke har renset dine ristene i lang tid, og de er ekstra skitten, la dem i opptil tre timer.

8 Åpne posen i vasken, hansker og sikter åpningen vekk fra deg. Raskt hell ammoniakk ut og fjern deretter ovnen risten og brennerdekslet fra posen. Skyll posen og kast den.

9 Rengjør rist og brennerdekslet med en skure svamp og vann. Bakt-on mat skal bare skli rett av med minimal eller ingen skrubbing i det hele tatt.

10 Skyll risten og dekselet og håndkle tørt, eller la det lufttørke.

11 Gjenta trinn 8 til 11 for alle komfyr brenner gittere og deksler.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com