Hvordan sette jeg opp en fjellvegg Finish?

March 31

Hvordan sette jeg opp en fjellvegg Finish?


Store naturlige steiner brukes til å forskjønne hager, gir dybde til landskap, bygge fosser og mye mer. Flat naturlige steiner kan også brukes inne i ditt hjem for en peis eller for å dekke en kjedelig vegg. Stein eller fjellvegger gjøre en dramatisk inngang til alle rom ved å bryte opp veggen plass og bringe naturen inn. Finne den perfekte steiner som harmonerer med interiøret er det første skrittet. Når du har valgt din bergarter, kan du bygge fjellveggen selv med hjelp av en venn.

Bruksanvisning

1. Mål størrelsen av veggen. Dimensjonen på veggen bestemmer antall steiner som trengs, samt hvor mange poser med mørtel som trengs for å fullføre prosjektet (En 8-by-12-fots vegg tar ca 150 steiner og fem poser med mørtel). Samle små til mellomstore flat, tynne steiner (ca 2 inches tykke) fra naturen eller kjøpe noe fra en landskaps eller jernvarehandel. Rocks omtrent en fot med en fot som fungerer best.

2 Monter sementplater på veggen. Skjær det til å passe størrelsen på veggen med en sag og skru den inn i veggen med terrassebord skruer og en drill. Skru metall tie downs på alle stendere med to eller flere skruer.

3 Forbered arbeidsplass. Lå plastfolie på gulvet rundt arbeidsområdet for å fange fallende mørtel og annet rusk.
Bruk en metallbørste for å rengjøre rusk fra svaberg og sitte dem nær ditt arbeidsområde for enkel tilgang.

4 Bland mørtelen i 5-gallon bøtte. Hell tørrmørtel i bøtta til den er halvfull og sakte hell i vann under omrøring mørtelen. Ikke gjør det for vassen. En pasta konsistens er bra.

5 Ordne steiner på veggen, som du ønsker, 2 til 3 inches fra hverandre. Sett mørtel på baksiden av rock og trykk den mot veggen fast; hold den i ca 15 sekunder. Spre en tomme av mørtel på toppen av fjellet. Fortsett å gjenta denne prosessen med flere steiner før du har en fullført rad. Tørk av overflødig mørtel fra ansiktet av steinene. Tillat raden av bergarter for å tørke i seks til 10 timer.

6 Legg til flere steiner på veggen, gjenta trinn 5 til veggen er ferdig.

7 Bruk en eddik løsning (1/2 eddik og 1/2 vann) for å rense ansiktet av steinene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com