Hvordan male en vegg for å se ut som vann

April 2

Hvordan male en vegg for å se ut som vann


Opprett en ny dekorere tema for et rom ved å male en vegg for å se ut som vann. Fremkalle vannkanten i et fellesrom, eller legge en beroligende touch til et soverom med denne enkle prosessen. Naturlig lys fra vinduer på dagtid eller kunstig lys om kvelden vil spille langs malt vegg og legge til illusjonen av vann. Eksperimenter med fargekombinasjoner før du begynner å male en vegg for å se ut som vann.

Bruksanvisning

1 Kombiner åtte kopper en nøytral-farget base maling med fire kopper maling i en nyanse av blått som ligner vann i en plastbolle. Tilsett 1 kopp vann og bland godt. Bruk samme formel for å skape en grønn maling.

2 Dab den blå malingen på veggen lett med et hav svamp. Arbeidet med en del av veggen på en gang.

3 Mens malingen fortsatt er litt fuktig, forsiktig gå over den med en ren, fuktig svamp for en dempet, vassen utseende og jevner ut områder der malingen er for intens. La det tørke.

4 skritt tilbake og sørge for at du oppretter ønsket påvirke. Juster maling hvis det er nødvendig, og deretter ferdig veggen.

5 Dab litt gul maling i en del som tyder på sollys glitrende på vannet når veggen har tørket grundig.

Hint

  • Halvere mengdene av maling i det første skrittet for en mindre project.Practice teknikken før takle en hel wall.Experiment med farger til du er fornøyd med at nyanser er rett.
  • Ikke suge svamper med maling.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com