Forklaring av hvorfor til tider du kanskje ikke se blomster på blomsterplanter

February 11

Forklaring av hvorfor til tider du kanskje ikke se blomster på blomsterplanter


Blomster blomstre i alle former, størrelser og farger. Plantene produserer disse blomstene er like forskjellige som blomstene selv. Folk plante en hage full av blomstrende planter å nyte farge og duft av blomster. Når de ikke klarer å blomstre, det er frustrerende. De fleste planter blomstrer sesong --- i vår, sommer, høst eller vinter. Noen ganger er hagen blomst gratis. Det er mange grunner til at du ikke kan se blomster på blomstrende plante som bør blomstrende.

næringsstoffer

Alle planter trenger næringsstoffer for å produsere blomster. Disse næringsstoffene er utgitt av vann i jorda og tatt til anlegget via plantens røtter. Når jorda inneholder for mye eller for lite av visse typer av næringsstoffer, kan blomster mislykkes i å danne. Jord høy i nitrogen fører til anlegg for å produsere et vell av blader på bekostning av blomster. Jord mangler fosfor, kalium eller nitrogen vil mislykkes i å gi anlegget de næringsstoffene den trenger for å være frisk nok til å produsere blomster, ifølge Purdue University. Bruk en balansert gjødsel til for blomster og en sunn plante.

beskjæring

Feilaktig beskjæring eller beskjæring under feil tid av året kan ødelegge neste års blomster. Selv om det vanligvis ikke er synlig, planter som lilla danner blomster på sensommeren og tidlig vinter. Fall beskjæring eliminerer vårblomster. Hvis beskjæring er nødvendig, sviske våren-blomstrende planter rett etter at de slutter blomstringen om våren eller høsten.

Temperatur

Blomstrende busker vanligvis blomstrer i de varme månedene, men knopper dannes i sen høst. Når vintertemperaturer er veldig kaldt, er disse blomsterknopper skadet eller drept, og anlegget ikke klarer å blomstre året etter. Wisteria Wisteria sinensis og forsythia Forsythia intermedia knopper er utsatt for kalde vintre. Velg blomstrende planter som trives i United States Department of Agriculture Plant hardførhet Zone for å unngå dette problemet. Sen vår fryser etter at blomstene begynner blomstringen kan også ødelegge noen sjanse for en våren eller sommeren blomst skjerm selv på planter acclimated til kalde vintre.

Alder

Blomster er den reproduktive organer for planter. Når stauder, planter som kommer tilbake år etter år, er unge, de konsentrere seg om blad og stilk vekst i stedet for blomst produksjon. Dette juvenile stadiet varer ulik mengde ganger for ulike planter. Frukttrær kan ta opp til 6 år før blomstring. Noen busker som lilla syrin trenger to til tre år før blomstene form. Urteaktige planter modnes raskere enn tre planter. Ifølge fugler og Blooms, de fleste stauder blomstrer det andre året etter planting.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com