Hvordan finne hvor rotter er inne i huset

March 21

Hvordan finne hvor rotter er inne i huset


Rotter er hardføre skapninger og tilpasse seg godt til de fleste miljøer. Dessverre, bygninger og boliger er ideelle kilder til mat og hekkende i mange rottepopulasjoner. Du har kanskje rotter i huset ditt hvis du hører skrape og knirkende lyder om natten, eller merker avføring i hjemmet. Det er viktig å ta vare på en rotte problem raskt fordi de er produktive oppdrettere. En kvinnelig kan ha opptil 18 kull på syv eller flere rotter i et år.

Bruksanvisning

1 Kontroller langs baseboards, i skap og bak møbler for avføring. Rotter ofte hodet for den enkleste matkilde, og rotte droppings vil indikere ofte reiste ruter. Rotte avføringen er omtrent 1/4 tommer i lengde og pellet-formet. Fersk avføring er mørke, mens gamle avføring er grå og smuldrete.

2 Inspiser baseboards og lavere vegger for mørke gni merkene. Rotter reise nær vegger og la mørke, fettete flekker på hjørner og baseboards langs sine baner. Merkene vises når oljen fra rotte pels smitter.

3 Se etter skadet tre og hull i vegger eller tak. Rotter tygge på harde overflater for å holde tennene skarpe, og de vil tygge et hull gjennom en vegg for å lage en kortere rute eller for å komme til maten. Spon og gnog flekker på tre indikere populære rotte områder.

4 Dryss talkum eller mel hvor du finner bevis for rotter. legger også pulveret langs veggene og på tellere. Rotter er mer aktive om natten, så la pulveret på plass over natten og se etter ferske spor i morgen. Det kan ta noen dager etter spor for å vises hvis pulveret er på en sjelden reiste banen.

5 Undersøke populære hekkeplasser. Rotter som mørke steder, så garasjer, kjellere og loft er gode steder å se etter angrep. Rotter lage reir fra papir, tøy, plantemateriale og andre lett strimlet elementer det kan finne. Reiret ser ut som en liten ball ca 4 inches i diameter. Hvis du finner cacher av mat i området der du finner et reir, er det en god innsats du har en aktiv rotte befolkningen.

6 Ikke overse utsiden av hjemmet ditt. Ikke alle rottene lever innendørs. Noen typer bor utenfor i tett vegetasjon eller under woodpiles. Sjekk rundt grunnlaget for huset ditt for ferske spor i skitt. Selv om disse rottene bor utenfor hjemmet, kan de reise inne for mat.

Hint

  • Hold rotter ut av maten ved å forsegle det i lufttette glassbeholdere.
  • Prøv aldri å håndtere en levende rotte. De kan bite og overføre sykdom.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com